Åžap Nem Alma

Şap Nem Alma işleminde kullanılan kurutma cihazının yüksek üfleme gücü haricinde ara vermeden 24 saat nem alma kurutma yapabilme özelliği de bulunmalıdır.

Åžap Nem Alma

Åžap Nem Alma iÅŸleminde kullanılan kurutma cihazının yüksek üfleme gücü haricinde ara vermeden çalışabilme özelliÄŸi de bulunmaktadır.

Bu özellik sayesinde ÅŸap atılan alan normalden çok daha hızlı bir ÅŸekilde kurutulabilmektedir.

Ancak bu kurutmayı bu ÅŸekilde gerçekleÅŸtirirken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli husus bulunmaktadır.

Bu hususların başında cihazı ara vermeksizin çalıştırırken deposunun dolmamasına dikkat edilmelidir.

Kurutma cihazları güvenlik açısından fevkalade bir donanıma sahip olduÄŸu için deposu dolduÄŸu anda otomatik olarak çalışmayı durdurmaktadır.

Bu durumda da cihazın düzenli ÅŸekilde kontrolü gerekebilir. Bu kontrol saÄŸlamak içinde ekstra iÅŸ gücü çalıştırmak gerekebilir.

Ancak firmamız aracılığı ile temin edebileceÄŸiniz kurutma cihazlarımızda bulunan bir özellik ile bu ekstra iÅŸ gücüne ihtiyacınız kalmayacağı gibi deponun dolma ihtimali de ortadan kalkmaktadır.

Cihazlarımızın deposuna bir tahliye hortumu takılabilmektedir. Bu tahliye hortumu cihazımızın teslimi sırasında tarafınıza iletilmektedir.

Bu hortumu cihazımızın deposunun arka kısmında bulunan giriÅŸe taktığınızda yoÄŸuÅŸmaya uÄŸrayarak suya dönüÅŸen nem bu hortum sayesinde depo içerisinde birikmemekte dış ortama tahliye edilmektedir.

Böylece hem ekstra iÅŸ gücünden hem de deponun boÅŸaltılması sırasında kaybedilecek zamandan kurtulunacaktır.

Åžap nem alma firması olarak bizden kurutma cihazı temini yapmak istediÄŸinizde adresinizi ve kurutma yapacağınız alanın metrekaresini tahmini olarak söylemeniz doÄŸru cihazın adresinize kadar iletilmesini saÄŸlayacaktır.

Cihazın teslimi sırasında nasıl kullanılması gerektiÄŸi konusunda uygulamalı olarak bir gösterim yapılmakta ve cihaz kullanımı sırasında yararlanabileceÄŸiniz tüm aparatları ile çalışır bir ÅŸekilde tarafınıza teslim edilmektedir.

Åžap nem alma iÅŸlemlerinizi saÄŸlıklı, kontrollü ve hızlı bir ÅŸekilde yapabilmeniz için kurutma cihazından faydalanmanız gerekmektedir.

Kurutma cihazı dışında uygulayacağınız hiçbir yöntemde istenilen baÅŸarıya ulaÅŸmanız mümkün olmamakta, bu yöntemler o an için iÅŸe yaramış gibi görünmüÅŸ olsalar da çok kısa bir zaman dilimi içerisinde pek çok olumsuzluk ve istenmeyen olaylar ile karşılaÅŸmanız kesindir.

Åžap atılması gerçekten çok önemli bir iÅŸlem olmakta olup baÅŸtan savma olmamalı ve ÅŸap düzgün her tarafı eÅŸit atılmalı ve dolgusu sert olmalıdır.

Åžap çok iyi kurutulmalı kesinlikle bırakılıp hani kendi kurusun nasıl olsa güneÅŸ kurutur mantığı olmaması gerekir mutlaka normal kurutma yani ÅŸap kurutma cihazı ile her tarafı eÅŸit kurutulması gereklidir.

EÅŸit kurutulmayan ÅŸap daha sonrası kurutulmamış olan da çökme, yamulma, içeri göçme gibi sorunlara yol açarak üstüne yapılacak olan iÅŸlemi de bozacaktır.

Özellikle bazı inÅŸaat firmaları yapmış olduÄŸu yapıların maliyetini düÅŸürmek için kurutma cihazı kiralamaktan kaçınırlar ama ÅŸunu düÅŸünmemekteler doÄŸul kurutma yöntemi her zaman daha maliyetlidir.

Biz o yüzden diyoruz ki gelin inÅŸaat alanlarınızın ÅŸap kurutmasını profesyonel kurutma cihazlarla yapın.

Hem bu ÅŸekilde iÅŸiniz hızlanacak hem de yapılarınız düzgün ve saÄŸlam olacaktır.

Firmamız aracılığı ile satın alabileceÄŸiniz ya da günü birlik kiralayabileceÄŸiniz ÅŸap nem alma kurutma cihazlarımız ile hizmetinizdeyiz.

#şapnemalma #şapnemialma #şapnemalmakurutma #şapnemalmacihazı