Kiralık Nem Alma Kurutma Cihazları

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 800

Nem alma cihazı TTK 800 sayesinde geniş alanlardaki nemi, rutubeti kurutarak hem eşyalarınızın, ürünlerinizin hem de yapıların nemden dolayı zarar görerek maddi ve manevi hasar açmasını önleyebilirsin

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 650

Nem alma cihazı TTK 650 kiralama firması olarak bu ürünü tercih etmenizdeki en önemli olumlu sonuçlardan birisi de %90 a varan nem yoğunluğunu bile nemi alarak kurutma ve dengeleme hizmeti sunmasıdır.

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 400

Nem Alma Cihazı TTK 400 nem kurutma cihazı verimli bir şekilde nem alma işlemini yapmasının yanı sıra aynı zamanda temizlik be bakım aşamalarında da kolaylığı ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 350

Güç olarak oldukça geniş bir nem alma kapasitesine sahip olan TTK 350s nem kurutma cihazı ayrıca ayarlanabilir özelliğinin yanında sayaçları ile de ne kadarlık ve hangi ayarda çalıştığını da görebile

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 200

Kiralık Nem alma cihazı TTK 200 günlük kullanım için mağazalarda, iş yerlerinde, ofisinizde veya evinizde nem alma işlemlerini gerçekleştirmek için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir cihazdır.

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 175

Kurutma özelliği baz alınarak buna uygun bir şekilde güç kapasitesi ile üretilen TTK 175s nem alma cihazı boy olarak da yükseltilerek kullanılabilmesi için gerekli aparatları ile birlikte sizlere kira

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 170

Nem Alma Cihazı TTK 170 serisinin nem alma kapasitesi olarak en güçlüsü olmakla birlikte profesyonel bir hizmet ve verim almak için nem alıcı TTK 170 ürününü firmamızdan kiralamak mümkündür.

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 125

Nem alma cihazları pahalı olmakla beraber her zaman kullanılmakta olan bir cihazlar değildir bu sebeple firmamız aracılığı ile belli bir ücret karşılığı çok paralar vermeden bu cihaza sahip olun.

Devamı

Nem Alma Cihazı TTK 100

Nem Alma Cihazı TTK 100 kodlu ürünümüz sayesinde nem sorunuzu en az seviyeye indirgeyebilir ve nem alma alıcı TTK 100s ürününü temin etmek için kiralama firması olarak bizleri arayabilirsiniz.