Yapı Kurutma

Yapı kurutma alanında ülkemizde bütün sorularınıza olumlu şekilde yanıt verecek cihazları ısımak adı altında kiralık yapı kurutma cihazlarını bulabilirsiniz.

Yapı Kurutma

Yapı kurutma alanında ülkemizde bütün sorularınıza olumlu ÅŸekilde yanıt verecek cihazları ısımak adı altında bulabilirsiniz.

Isımak ısıtıcı ile yapı kurutma iÅŸlemleri kısa sürede tamamlanabilmektedir. Yapıların saÄŸlıklı bir ÅŸekilde teslim edilebilmeleri için tamamen kurutulması gerekmektedir.

Her mevsim farklı sıcaklık deÄŸerleri olduÄŸu için kuruma süresi de aylarca süren bir zaman dilimini alabilmektedir.

Bu kadar uzun bir süreyi beklemek yapı sahiplerini maddi ve manevi olarak olumsuz etkileyebileceÄŸi gibi aynı zamanda kurutma iÅŸleminde de garantili bir sonuç elde edilememektedir.

Bütün bu sorunlar göz önünde bulundurulurken aynı zamanda yapıyı oluÅŸturan bütün malzemelerin de ıslaklıktan dolayı yapısal olarak olumsuz etkilenmelerini de düÅŸünmek gerekmektedir.

Yeni oluÅŸan yapılarda meydana gelen sıvaların dökülmesi, boyaların kabarması veya rutubet gibi sorunlar kurutma iÅŸleminin yapılmadığından dolayı veya yetersiz yapılmasından dolayı ortaya çıkmaktadır.

Ä°leride yaÅŸanabilecek bu ve benzeri sorunlar ile karşılaÅŸmamak için yapılması gereken ısımak ısıtıcılar ile yapının saÄŸlıklı bir ÅŸekilde kurutulmasıdır.

Yapı Kurutma İşleminde Hangi Cihazlar Kullanılır?

Kurutma iÅŸleminin yapılacağı alanın geniÅŸliÄŸine göre seçebileceÄŸiniz ısımak ısıtıcılar ile yüksek ısı vererek yapının kurutulmasını saÄŸlayabilirsiniz.

Isımak yapı kurutma cihazı çeÅŸitleri arasında elektrikli ürünleri bulabileceÄŸiniz gibi mazotlu ve benzinli çalışan çeÅŸitleri de bulmanız mümkündür.

Dilerseniz ısımak yapı kurutma cihazı kiralama hizmetimizden de faydalanarak kısa süreliÄŸine ihtiyacınız olan cihazları temin edebilirsiniz.

Peki yapıları kurutma iÅŸleminin nasıl yapılması daha saÄŸlıklıdır? Bizler kurutma alanında profesyonel hizmet veren bir firma olarak sizlere ilk olarak yapıdaki ıslaklık boyutunu belirlemenizi önermekteyiz.

Böylelikle nasıl bir yol izlemeniz yönünde de fikir sahibi olabilirsiniz. Bu tespitlerin yapılmasındaki bir diÄŸer önemli sebep de hangi cihazı kullanmanızda sizlere yol göstermesidir.

Her ısıtma cihazı ile istediÄŸiniz sonucu alamayabilirsiniz. Özellikle tamamlanmış olan yapılarda tesisatlardan tutun da zemin döÅŸemelerinin altına kadar kurutma iÅŸleminin yapılması gerekebilir.

Bunun için de yüksek bir ısı veren ısıtıcıya ihtiyacınız olacaktır. Yapıda nem kurutma iÅŸlemi yapacağınız alanın büyüklüÄŸüne göre ısımak ısıtıcılar arasından seçim yapabilirsiniz.

Isımak ısıtıcıların yapı kurutmada bu kadar sık tercih edilmesindeki en önemli sebeplerden birisi de eÅŸit oranda yüksek ısı vermesidir.

Kurutma iÅŸleminin ne kadarlık bir süre sonunda tamamlanacağını tam olarak bilemeyebilirsiniz.

Nem ve ıslaklık düzeyine göre doÄŸru bir ÅŸekilde önereceÄŸimiz cihaz ile kısa sürede yapı kurutma iÅŸlemini yapabilirsiniz.

Yapı Kurutma Cihazı Kaç Saat Çalıştırılmalıdır?

Kurutma iÅŸlemini yaparken kullandığınız ısıtıcının çalışma süresi boyunca herhangi bir verim düÅŸüklüÄŸü yaÅŸamaması gerekmektedir.

Kiralık ısımak yapı kurutma cihazı hizmetimizden faydalanarak temin ettiÄŸiniz ısıtıcılar da kullandığınız süre boyunca yaÅŸayacağınız herhangi bir sıkıntıda yine profesyonel hizmet veren ekip arkadaÅŸlarımız sizlere destek olmaktadır.

Isımak mazotlu bacalı ısıtıcı ile kışın veya soÄŸuk havalarda ısınma probleminizi ortadan kaldırırken kış mevsiminde daha fazla meydana gelen ıslaklığı da aynı zamanda kurutarak yapının içine iÅŸlemesine de engel olmaktadır.

Cihaz içindeki yakıt bitene kadar uzun süreli bir çalışma hizmeti sunarken sürekli aynı eÅŸitlikte ısı vermesindeki en önemli etkenlerden birisi de motorunun herhangi bir ÅŸekilde ısınmamasıdır.

Böylelikle cihaz ısındığı için kapatmak zorunda kalmaz ve aralıksız olarak cihazı çalıştırarak kurutma iÅŸlemine devam edebilirsiniz.

Yapılarda merdivenlerdeki nemin veya ıslaklığın kurutulmasında ısımak ısıtıcıları oldukça rahat bir ÅŸekilde kullanabilirsiniz.

Yapı Kurutma Cihazı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Ä°stediÄŸiniz yerde kolaylıkla  yatay veya dikey olarak monte edebilir ve istediÄŸiniz süre zarfında ısı deÄŸerlerini otomatik olarak ayarlayarak çalıştırabilirsiniz.

Sadece yapılarda deÄŸil ÅŸantiyelerde de sıklıkla tercih edilen ısımak ısıtıcılar gerekli emniyet özellikleri ile de her ortamda saÄŸlıklı ve güvenli bir ÅŸekilde kullanım saÄŸlamanıza yardımcı olmaktadır.

Nem ve Islaklığın yoÄŸun olduÄŸu bölgeleri daha etkili bir ÅŸekilde kurutulmasını da saÄŸlayabilirsiniz.

Yapı kurutma cihaz çeÅŸitleri ve ısımak ısıtıcıların özellikleri hakkında bilgi edinmek içi bizleri arayabilirsiniz.

#yapıkurutma #yapınemalma #yapınemalmakurutma #yapıkurutmacihazı #ısımak #crnnemkurutma