Nem Alma Cihazı TTK 350

Nem Alma Cihazı TTK 350 cihaz sınıfının nem alma verimi olarak en güçlü olan bu ürün nem kurutma cihazı profesyonel kurutma cihazları çeşitlerinden biridir.

Nem Alma Cihazı TTK 350

Nem Alma Cihazı TTK 350 cihaz sınıfının nem alma verimi olarak en güçlü olan bu ürün nem kurutma cihazı profesyonel kurutma cihazları çeÅŸitlerinden biridir.

Nem alıcı TTK 350 ürününün bu kadar sık tercih edilmesinin sebeplerinden birisi de zorlu çalışma ÅŸartlarında ve ortamlarında dayanıklı olarak üretilmesidir.

Ayrıca kapasite olarak da açık alanlarda bile çalışma özelliÄŸi bulunması nem alma ve ıslaklık kurutma iÅŸlemlerinin açık ve yarı açık alanlarda kolaylıkla yapılabilmesini saÄŸlamaktadır.

Kurutma iÅŸlemi yaptırmadan önce ilk olarak hasar tespiti yaptırmalı ve ne kadarlık bir güç kapasitesine sahip bir nem alma cihazı ihtiyacınız olduÄŸunu belirlemelisiniz.

TTK 350s nem alma cihazı soÄŸutmalı olarak nem alma ve kurutma iÅŸlemini yapan ürün çeÅŸitleri arasında yer almaktadır.

Ayrıca yapı olarak da dayanıklı olmasından dolayı dilediÄŸiniz alanda sabit olarak yerleÅŸtirmek ÅŸartı ile 7/24 sürekli olarak çalıştırmanız mümkündür.

Bu noktada sadece çalışma aÅŸamasında dikkat edilmesi gereken nokta verimin daha saÄŸlıklı alınması adına sadece cihazın su haznesinin dolmasına istinaden düzenli olarak boÅŸaltma iÅŸleminin yapılması gerekmektedir.

Güç olarak oldukça geniÅŸ bir nem alma kapasitesine sahip olan TTK 350s nem kurutma cihazı ayrıca ayarlanabilir özelliÄŸinin yanında sayaçları ile de ne kadarlık ve hangi ayarda çalıştığını da görebileceÄŸiniz ÅŸekilde uyarlanmıştır.

Nem alma cihazı TTK 350 kiralama iÅŸlemi sizler için maddi olarak oldukça uygu fiyatlar ile ayarlanmış ve hizmetinize sunulmuÅŸtur.

Talep ettiğiniz iş yerinize veya kullanacağınız alana kadar teslimat yapmaktayız.

Tekerlekli özelliÄŸi ile de kolaylıkla taşıyarak dilediÄŸiniz alan üzerinde nem alma iÅŸlemine devam etmenize yardımcı olmaktadır.

Ayrıca 70 ile 80 litreye kadar kurutma iÅŸlemi yapabildiÄŸini de belirtmek isteriz.  

Bu kadar güçlü bir kurutma kapasitesinin yanında sessiz çalışarak ortamdaki çalışanları veya sizleri de rahatsız etmemekte ve gürültü kirliliÄŸinin de önüne geçmektedir.

Ä°nÅŸaat alanlarının en çok aranan ve tercih edilen kurutma uygulamaların başında gelmekte olup performans olarak güçlü bir cihaz.

Daha ağırlıklı olarak Beton kurutma, Zemin Kurutma, Epoksi kurutma, şantiye kurutma, parke kurutma gibi kurutulması gereken yerlere uygun bir tercih sebebidir.

Müze, Hastane, Otel, Depo, Ambar, Garaj, Otopark, Sarnıç, ArÅŸiv odası, Gemi, Havuz gibi alanların da kullanılan bir cihaz.

Nem Alma Cihazı TTK 350 ürün çeÅŸidimizi incelemek ve kiralama iÅŸlemlerinizi gerçekleÅŸtirmek için satış danışmanımız ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

#nemalmacihazıttk350 #nemalmacihazı #nemalma #kiralıknemalmacihazı