Şap Nem Alma Cihazı

Şap nem alma cihazı kullanımında özellikle bu iki aşamaya dikkat edildiğinde tam randımanlı bir şekilde şap nem alma işlemi ile nem gibi sorunları başarılı olur

Şap Nem Alma Cihazı

Åžap nem alma cihazı kullanımında özellikle bu iki aÅŸamaya dikkat edildiÄŸinde tam randımanlı bir ÅŸekilde ÅŸap nem alma iÅŸlemi ile nem gibi sorunları baÅŸarı ile yok edebilirsiniz.

Bu aÅŸamalardan herhangi birinde yapılacak bir hata yapılan tüm çalışmaların boÅŸa gitmesine ve zaman kaybına neden olacaktır.

Åžap nem alma cihazı her türlü hava ÅŸartında çalışabilecek ÅŸekilde tasarlanmış güçlü bir kurutma cihazıdır.

SoÄŸuk havalarda bile performansından ödün vermeden çalışabilen bu cihazlar inÅŸaat alanlarındaki tozlu havalara da dayanıklı ÅŸekilde üretilmiÅŸlerdir.

Taşınabilir olma özellikleri sayesinde özellikle geniÅŸ alanların farklı yerlerinde yapılacak ÅŸap kurutma çalışmalarında tekerlekleri sayesinde itme gücü ile taşınabilmektedir.

Kauçuk malzemeden yapılmış olan tekerlekleri ile ÅŸap atılan alanda yer deÄŸiÅŸimi sırasında alana hiçbir ÅŸekilde zarar vermemektedir.

Åžap nem alma cihazı firması olarak ÅŸap atım iÅŸlemi sonrasında mutlak suretle kurutma cihazı kullanılmasını önermekteyiz.

Kurutma cihazı şap atım işleminin tamamlanmasının hemen ardından vakit kaybetmeden yapılmalı ve bu sayede nemin şapın derinliklerine inmesi engellenmelidir.

EÄŸer ÅŸap atım iÅŸlemi gerçekleÅŸtirildikten sonra kurutma cihazı ile müdahale yapılmaz ve ÅŸapın kendi kendine kuruması beklenirse kuruma iÅŸlemi istenilen kıvamda gerçekleÅŸmeyeceÄŸi gibi bu bekleyiÅŸ oldukça uzun sürecek ve bu durumda inÅŸaatın teslim süresinin uzamasına neden olacaktır.

Çünkü saÄŸlıklı bir ÅŸekilde kurutulmayan ÅŸapın üzerine herhangi bir uygulamanın yapılması neredeyse imkânsızdır.

Yapılan uygulamalar çok kısa bir zaman dilimi sonrasında deforme olmaya ve hem ÅŸapa hem de ÅŸap atılan alana zarar vermeye baÅŸlayacaktır.

Åžap nem alma cihazı ÅŸapı sadece yüzeysel olarak deÄŸil derinlemesine kurutabilen tek cihaz olduÄŸu için saÄŸlıklı bir ÅŸap kurutma iÅŸlemi için kesinlikle ÅŸap kurutma iÅŸleminde kurutma cihazının kullanılması gerekmektedir.

Kurutma cihazı haricinde kullanılan diÄŸer ısıtıcı cihazlar ÅŸapı sadece yüzeysel olarak kurutabilmekte ve bu sıcaklıkta ÅŸapın formunu bulması için yeterli olmamaktadır.

Åžap atma iÅŸlemi sonrası kendi kendiliÄŸine bırakılarak kuruması saÄŸlanır bu doÄŸru olmayan bir yöntem olup ileride ÅŸap üzerinde çatlamalara sebebiyet vermektedir.

DoÄŸru yöntem iÅŸe, ÅŸap atımı sonrası mutlaka olması gereken bir ÅŸap kurutucu ile olmasıdır çünkü ÅŸap içerisinden betona kadar olan kısmı da tam kurutma olmalıdır.

Sadece üst kısmı kurutulan ÅŸap veya beton söylediÄŸimiz gibi çatlamalara daha sonrası ise dağılmalara baÅŸlayacaktır.

Dediğimiz gibi şap veya beton kemik gibi yapıda kurutulması gereklidir.

Daha detaylı bilgi almak için firmamızla iletiÅŸime geçerek deneyimli ekibimiz ile sizlere bu konuda yardımcı olmak ve kiralık kurutma cihazlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bütçenizi satın almak için zorlamadan uygun olan kiralık cihaz fiyatlarımızı mutlaka bizi arayarak öÄŸrenin.

#şapnemalmacihazı #şapnemalma #şapnemalmakurutmacihazı #şapnemalıcı