Isımak ile Yapı Kurutma

Isımak ile yapı kurutma inşaat sektöründe kesinlikle yapılması gereken bir yapı kurutma uygulaması olup ileride oluşacak nem, küf, rutubet önlenmiş olacaktır.

Isımak ile Yapı Kurutma

Isımak ile yapı kurutma inÅŸaat sektöründe kesinlikle yapılması gereken bir yapı kurutma uygulaması olup ileride oluÅŸacak nem, küf, rutubetin önüne geçilmiÅŸ olacaktır.

Isıtıcı ile yapı kurutma sadece yapım aÅŸamasında deÄŸil hazır olan yapılarda da kolaylıkla yapılabilmekte ve etkili bir ÅŸekilde sonuç elde edilebilmektedir.

Özellikle eski yapılarda bakım yapılırken yeniden ÅŸap veya sıva uygulaması yapılabilmektedir.

Bu iÅŸlemlerin yanı sıra kırılan yerlere alçı yapma veya beton yenileme iÅŸlemleri de restorasyon iÅŸlemleri içinde yer alabilmektedir.

Özellikle nem iç bakım ve onarımlarda yapılan bu iÅŸlemlerin tamamen kurutulmaması neticesinde ortaya çıkmaktadır.

Çok katlı ve yüksek yapılarda ise nemlenme sorunu oldukça büyük boyutlarda yer alabilmektedir. Bu gibi binalarda ise yapı kurutma iÅŸleminin profesyonel olarak yapılması gerekmektedir.

Özellikle iÅŸ merkezleri olarak ve alışveriÅŸ yerleri olarak kullanılan yapılarda sürekli olarak aktif hava akışı olduÄŸu için nemin fark edilmesi de oldukça zor olabilmektedir.

Yapıların iç ve dış cephesinin tamamen kuru olması kesinlikle nem oluÅŸumunun önüne geçmektedir.

Tamamen kuru ve sağlam bir yapıda yaşanabilecek herhangi bir su baskını, yangın sonrası kurutma işlemi veya tesisat arızalarından dolayı yaşanan sızıntılar sonradan nemin oluşmasını destekleyecektir.

Bunun için kısa süreli de olsa da yukarıda bahsettiÄŸimiz sorunlardan birisini yaÅŸadıysanız yapının kurumasını saÄŸlamak için meÅŸakkatli uÄŸraÅŸlar yerine oldukça pratik ve profesyonel yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yapının tamamen inÅŸaat iÅŸlemleri bittikten sonra oturulmaya baÅŸlamadan önce kurutma iÅŸleminin yapılması herhangi bir ekstra durum olmadığı sürece nem oluÅŸumunu engelleyecektir.

Isımak yapı kurutma cihazı içerisinde yer alan ve sadece yapı kurutma için kullanılabilen cihazlar sizlere sorunsuz bir ÅŸekilde hizmet verecektir.

kokular meydana geliyorsa sorun gider tesisatınızdan değil kesinlikle rutubetten dolayı meydana geliyordur.

Yalıtım sistemi ne kadar güçlü olursa olsun yapı içine emilen ve hapsolan nemin havasız kalma durumunda dışarıya vuracağını belirtmek isteriz.

Isımak ile yapı kurutma uygulaması ile çok katlı apartmanların bile kurutma iÅŸlemini asansör boÅŸluklarından merdivenlere kadar saÄŸlıklı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

Çok katlı yapıların dışında tek katlı yapılarda özellikle yağışlardan sonra evinizde de ağır kokular meydana gelebilir.

Özelikle su baskını tek katlı yapılarda sıklıkla yaÅŸanabilmektedir. Toprak kokusu diyebileceÄŸimiz rutubet kokusunu evinizde sıklıkla alıyorsanız ağır bir rutubet sorunu yaşıyorsunuz diyebiliriz.

Kalabalık yapılarda dikkat edilmediÄŸi için engellenmeyen nem aniden ortaya çıkan küf ile sizleri de ÅŸaşırtabilir.

Oysa kokulara ve duvar buharlaÅŸmasına baÄŸlı olarak nem ölçümü yaptırarak yapı da nerede buhar ve ıslaklık sorunu yaÅŸadığınızı kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Kiralık ısımak yapı kurutma cihazı hizmetimiz içerisinde gerek tek katlı yapılar gerekse çok katlı yapılarda kullanım için uygun olan ve farklı kapasitelere sahip olan cihazları oldukça uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.

Yapı denildiÄŸinde sadece ev olarak kullanılan alanlar akla gelmemelidir. Hastaneler, okullar, iÅŸ yerleri veya aklınıza gelebilecek her türlü alanlar da birer yapıdır.

Isımak yapı kurutma cihazı kiralama firması olarak sadece ev veya ofis için deÄŸil kamu kurumları veya özel sektörde kullanılan tüm yapılar için uygun olan kurutma cihazlarını da sizler ile buluÅŸturmaktayız.

Ev için kullanılan alanlarda kullanacağınız cihazlar ile hastane gibi alanlarda kullanılacak kurutma cihazı farklı güçlere sahip olmaktadır.

Cihaz seçiminde hasar boyutuna göre seçim yapıldığı takdirde daha etkili bir sonuç elde edebileceÄŸinizi de belirtmek isteriz.

Isımak ile yapı kurutma cihazlarını yapı olarak adlandırdığımız tüm alanlar için rahatlıkla ve güvenle tercih edebilirsiniz.

Cihaz seçiminde yardım almak ve kurutma cihazları hakkında daha detaylı bilgi edinmek için ekip arkadaÅŸlarımız ile iletiÅŸime geçebilirsiniz.

#ısımakileyapıkurutma #yapıkurutma #ısımak #ısıtıcıileyapıkurutma #ısıtıcıylayapıkurutma