Ä°nÅŸaat Nem Kurutma

İnşaat nem kurutma işleminin, bina yapımı aşamasında mutlaka nem alma cihazlarıyla hızlıca yapılması gerekmektedir. inşaat nemi kurutma çok önemli bir husustur.

Ä°nÅŸaat Nem Kurutma

Ä°nÅŸaat nem kurutma iÅŸleminin, bina yapımı aÅŸamasında mutlaka nem alma cihazlarıyla hızlıca yapılması gerekmektedir.

DoÄŸal yöntemlerle kurutma iÅŸlemini gerçekleÅŸtirmeyi beklemek meÅŸakkatli bir durum oluÅŸturacaktır.

Çünkü bir inÅŸaat, doÄŸal yöntemlerle kurumaya bırakılırsa, yaklaşık üç yıl gibi uzun bir süreyi kapsayabilir.

Bu da hem size oluÅŸturacağı maliyetin yüksek olması, hem de müÅŸterinize çok uzun vadede iÅŸi teslim etme durumunu ortaya çıkardığı için, doÄŸal kurutma yöntemi çok da tavsiye ettiÄŸimiz bir metot deÄŸildir.

Firmamız nem kurutma iÅŸlemlerinde iÅŸinde uzmanlaÅŸmış ve ileri teknoloji destekli nem alma cihazlarıyla sizlere kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiÅŸtir.

Ä°nÅŸaat sektöründe, zaman çok önemlidir. Ä°ÅŸte burada inÅŸaat nemi kurutma iÅŸleminin yapılma ÅŸekli, zamanın ne kadar uzun veya kısa olabileceÄŸini belirlemede kilit noktadır.

Siz eÄŸer müÅŸterinize iÅŸinizi zamanında teslim etmezseniz, müÅŸterinizi kızdırabilir ve kaybedebilirsiniz.

Bu yüzden bina yapımı sırasında, iyi bir sistem ve planlama gerekir.

Binanın yapım aÅŸamalarının düzenli olması, en ufak bir vakit kaybına yönelik aksaklıkların oluÅŸmamasına özen göstermek gerekir.

Bu hususta kullanılacak teknik cihazların varlığı da önem teÅŸkil eder. Firmamız bu konuda sizlere ihtiyacınız olan desteÄŸi fazlasıyla vermeye hazırdır. 

Ä°ÅŸinizi zamanında ve uygun ÅŸartlarda teslim edebilmeniz için sizlere büyük bir katkı saÄŸlayacağından emin olabilirsiniz.

Türkiye’de daha önce inÅŸaat nem alma kurutma iÅŸlemi tam anlamıyla bilinmediÄŸinden, ısıtıcılar ile kurutma yapılmakta idi.

Fakat ısıtıcılar ile yapılan kurutma iÅŸlemi, malzemeyi hızlı bir kurutmaya maruz bıraktığından, ÅŸapın ilk bir – iki santimlik yüzeyi çok kısa sürede kuruyup, ÅŸapın alt bölümü ıslak kalıyordu.

Bu nem zamanla dışarıya bırakıldığından, parke kabarması, duvar diplerinde boya kabarması gibi problemleri beraberinde getiriyordu. Bu aynı zamanda çeÅŸitli saÄŸlık problemlerine de yol açmaktaydı.

Firmamız, ileriye dönük kalıcı sorunların yaÅŸanmaması için, yüksek bir performans ile çalışmış ve inÅŸaat nemi alma kurutma konularında kendini geliÅŸtirmeyi baÅŸarmıştır.

Hizmetinize sunduÄŸumuz, üstün teknoloji destekli kurutma cihazlar sayesinde, inÅŸaat malzemesi içerisindeki gereÄŸinden fazla bulunan su miktarını büyük bir kolaylıkla yok etmektedir.

Bu cihazlar, yeni inÅŸaatın aşırı su içermesinden dolayı terlemesini de önleyerek, istenmeyen rutubeti dışarıya atar.

Bina, yapım aÅŸamasında kurutulduÄŸu takdirde, insanlar saÄŸlıklı ve nemsiz bir alanda yaÅŸar, küf, rutubet ve bakteri gibi saÄŸlık açısından zararlı olan maddelerden de kurtulmuÅŸ olur.

Islak inÅŸaat nem kurutma iÅŸleminin birçok faydasından da söz edebiliriz.

Bu iÅŸlemden saÄŸlıklı bir sonuç alabilmek için, binadaki nem hasar tespitinin yapılması, nemin baÅŸladığı ve dağıldığı bölgelerin tespit edilmesi gerekir.

Rutubet nedeniyle oluÅŸan ve insan saÄŸlığına zarar veren mikroorganizmalar temizlenmiÅŸ olur ve binaların ömrü uzar.

Ä°nÅŸaat tamamlandıktan sonra, ilk beÅŸ yılda yüzde üç yüze varan ısıtma tasarrufu saÄŸlar.

Hiçbir dezavantajı bulunmayan inÅŸaat nem kurutma iÅŸlemi için kullanılan bu cihazlar, evlerde, depolarda, kapalı yüzme havuzlarında, seralarda, kısacası betonarme yapıların hepsinde kullanılır.

#inÅŸaatnemkurutma #inÅŸaatnemikurutma #inÅŸaatnemalmakurutma #ıslakinÅŸaatnemkurutma

Ä°nÅŸaat nem kurutma ile ilgili tüm soru ve sorunlarınız için firmamızı arayarak bilgi alabilirisiniz.

Ä°NÅžAAT NEM KURUTMA