Ä°nÅŸaat Nem Alma Makinesi

İnşaat Nem Alma Makinesi kiralaması ve satışı yapmakta olan firmamız inşaatlar da oluşan nemi kısa sürede yok etmekte ve bir daha o alanda nem alma sorunu olmaz

Ä°nÅŸaat Nem Alma Makinesi

Ä°nÅŸaat Nem Alma Makinesi kiralaması ve satışı yapmakta olan firmamız inÅŸaatlar da oluÅŸan nemi kısa sürede yok etmekte ve bir daha o alanda nem alma sorunu ile karşılaşılma riskini yok etmektedir.

Ä°nÅŸaat nem alma makinası üstün teknoloji ile donatılmış olduÄŸundan dolayı saatler içerisinde ortamda bulunan nemi yok edip ortamda bulunması gereken nemi dengeleyerek daha yaÅŸanılabilir bir ortam yaratmaktadır.

Ä°nÅŸaat nemi alma iÅŸlemi kurutma cihazları dışında herhangi bir yöntem kullanılarak yapıldığında bina üzerinde karşılaşılan sonuçlar oldukça kötü olmakta ve binanın saÄŸlıklı bir ÅŸekilde ayakta kalmasına engel olmaktadır.

İnşaat nemi alma işlemi inşaat uygulamasının hemen ardından beklemeden yapılması gerekmektedir.

Örnek olarak sıva nemi alma iÅŸlemi bazı inÅŸaatlarda bekletilerek kurutulmaya çalışılmakta ve bu kuruma iÅŸlemi içinde güneÅŸ ısısından faydalanılmaktadır.

Bu yanlış bir uygulama olmakla birlikte sıvanın kuruması 120 ile 150 gün arasında deÄŸiÅŸen zaman dilimlerinde gerçekleÅŸmekte olup, hem inÅŸaatın diÄŸer iÅŸlerinin beklemesine hem de saÄŸlıklı bir ÅŸekilde kuruma iÅŸleminin gerçekleÅŸtirilmemesine sebep olmaktadır.

Ä°nÅŸaat nemi alma iÅŸlemini inÅŸaat kurutma cihazlarından faydalanılarak yapmak ise kurutma iÅŸleminin daha kısa sürede tamamlanmasını saÄŸlamasının yanı sıra kurutmanın daha saÄŸlıklı olmasını da saÄŸlamaktadır.

Ä°nÅŸaat nem alma makinesi kiralama firması olarak dönemsel çalışmalarınız için cihazlarımızı kiralayabilirsiniz.

Kiralama talebinizi cihazı ne kadar büyüklükte bir alanda kullanacağınızı ve adresinizi bizlere ileterek yapabilirsiniz.

Cihaz vermiÅŸ olduÄŸunuz adrese en kısa sürede getirilerek uygulamalı olarak kullanımı anlatılacak ve çalışır bir ÅŸekilde tarafınıza teslim edilecektir.

Ä°nÅŸaat kurutma cihazımızın kullanımı son derece kolay olup bir kere uygulamalı gösterildiÄŸi takdirde herkes tarafından kullanabilir.

Cihazımız geniÅŸ alanlarda kullanıma uygun olup 100 metre uzaklıktan bile yüksek üfleme yaparak inÅŸaatların kurumasını saÄŸlamaktadır.

Cihaz taşınabilir olması sebebiyle özellikle yüksek yerlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Ayrıca müthiÅŸ bir çalışma performansına sahip olan cihazımız saatlerce çalıştırıldığında dahi performansından bir ÅŸey kaybetmemekte ve yüksek üfleme gücü ile inÅŸaat kurutma iÅŸlemine devam etmektedir.

Cihazlarımızın kullanımı insanların yaşam alanlarında da rahatlıkla yapılabilmektedir.

Oldukça sessiz çalışması ve göze hoÅŸ gelen görüntüsü ile gerek iÅŸitsel gerekse de görsel olarak hiçbir rahatsızlık vermeden cihazlarımızı kullanabilir yüksek ısı enerjisi sayesinde inÅŸaat nem alma iÅŸlemlerinizi kısa sürede çözüme kavuÅŸturabilirsiniz.

Ä°nÅŸaat nem alma makineleri firmamız bünyesinde iki farklı enerji çeÅŸidi ile çalışmaktadır. Bu enerji çeÅŸitleri mazotlu ve elektrikli olarak ikiye ayrılmaktadır.

Mazotlu cihazımız daha çok elektrik enerjisinin kullanımının mümkün olmadığı ya da tehlike arz ettiÄŸi alanlarda tercih edilmekte olup, hiç durmadan çalışabilme özelliÄŸine sahiptir.

Yakıt takviyesi çalışırken bile özel bir aparat sayesinde yapılabilmektedir.

Mazotlu cihazımızın yakıt takviyesi yapılacağı aparatı cihazımızı kiraladığınızda teslim sırasında firma personellerimiz tarafından sizlere verilmekte ve nasıl kullanacağınız uygulamalı olarak gösterilmektedir.

Ä°nÅŸaat nem alma makinesi saÄŸladığı kullanım kolaylığı ve sonuçlarının yanında Avrupa standartların da bir güvenliÄŸe sahiptir.

Uzun süreli çalışmalar esnasında özellikle mazotlu cihazlarımızda ısınmalar meydana gelebileceÄŸi ve bu ısınmaların mazot tankına sirayet edip patlama gibi istenmeyen durumlar yaÅŸanabileceÄŸi aklınıza gelebilir.

Ancak bu gibi durumlar üretici firma tarafından düÅŸünülmüÅŸ ve motor özel bir koruma haznesine alınmıştır.

Ne kadar çalışırsa çalışsın motorda herhangi bir ısınma olmadığı gibi performansta da herhangi bir düÅŸme söz konusu olmamaktadır.

Nem alma makinesi kiralama firması olarak bizden temin edebileceÄŸiniz kurutma cihazlarını güvenle kullanabilir ve kısa sürede nem alma sorunlarınızdan kurtulup, inÅŸaattınız iÅŸleyiÅŸine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Üstelik makinemizi kaç gün süre ile kiralamak istediÄŸiniz tamamen size kalmış durumda.

Kiralama iÅŸlemi sonrasında yaÅŸayacağınız her türlü sorun ve teknik destek için de firma olarak yanınızda ve bir telefon uzağınızdayız.

Ä°nÅŸaat nem alma makinası kullanımı özellikle inÅŸaat sektörüne zaman kazandırmakta ve inÅŸaatların daha kısa sürede tamamlanmasını saÄŸlayıp, saÄŸlam ve nemlenme olayları ile karşılaÅŸmayacak binaların ortaya çıkmasına yardımcı olmaktadır.

#inşaatnemalmamakinesi #inşaatnemalmamakinası #inşaatnemalma #inşaatnemialma