Otel Nem Alma

Otel nem alma neden gerekli? otel odaların havasız kalması sonucu başlıca bu sorun kaynaklı olmakla beraber birçok sebep kaynağı gelir bu sebepten dolayıdır.

Otel Nem Alma

Otel nem alma neden gerekli? otel odaların havasız kalması sonucu baÅŸlıca bu sorun kaynaklı olmakla beraber birçok sebep kaynağı gelir bu sebepten dolayı mutlaka nem alma kurutma yapılmalı.  

Nem gibi soruları çoÄŸu kiÅŸi için önemsemez önemli olmayan bir sorun gibi görünse de zaman geçtikçe nem rutubete dönüÅŸecek hem eÅŸyalara hem de insan saÄŸlığına zarar verecektir.

Otellerde nem alma iÅŸlemini firma olarak mevcut olan profesyonel kurutma cihazlarımız ile gerçekleÅŸtirmekteyiz.

Mevcut bünyemizde olan kurutma cihazlarımız nem alma ve kurutma uygulaması konusunda kendimize ve kullandığımız cihazlara güvenmekteyiz.

Otellerde nem sorunu ile baÅŸa çıkmak için sadece havalandırma yeterli gelmeyebilir belli zamanlar nem cihazı kullanılarak kalan ziyaretçilerin saÄŸlığını etkileyecek bir sorun olmaktan çıkar.

Zaman içerisinde duvarlara iÅŸleyen nem rutubete dönüÅŸecek ve rutubet de zaman içerisinde gözle görülür bir küf ya da pas meydana getirecektir.

Küf kısa süre içerisinde yayıldığı için eÅŸyalara, yer döÅŸemelerine sıçrayacaktır.

Otel gibi büyük yerlerin nem kurutma iÅŸlemleri eski yöntemler ile çözümlenemez.

Bunun için teknolojinin getirdiÄŸi yeniliklerden faydalanarak otel nem alma cihazı yardımı ile kısa süre içerisinde nem ve rutubet sorununuza çözüm üretebilmekteyiz.

Bu sayede hem saÄŸlık açısından hem de binanızın ve eÅŸyalarınızın kullanım ömürleri açısından olumlu sonuçlar elde edilmektedir.

Otel nem alma firması olarak siz deÄŸerli müÅŸterilerimize garantili ve kesin sonuçlar veren cihazlar ve alanında uzman ekip arkadaÅŸlarımız ile hizmet sunmaya devam etmekteyiz.

Siz deÄŸerli müÅŸterilerimize nem alma cihazlarının kısaca nasıl çalıştıkları konusunda bilgi vermeye çalışacağız. Nem alma cihazları klima görevi yapar diyebiliriz.

Ortamda bulunan nemli havayı içerisine alarak havanın mekanizma içerisinde yoÄŸunlaÅŸmasını saÄŸlar ve dışarıya kuru ve temiz havayı tekrar göndererek ortamda bulunan havanın kurutulmasını saÄŸlar.

Bu iÅŸlem sadece ortamdaki nemli havanın kurutulması içindir.

Aynı zamanda daha büyük boyutlu nem kurutma cihazları ile bina, hastane, inÅŸaat, fabrika, gemi, yat, sera, ambar ve otel nem alma ve kurutma iÅŸlemleri de yapılmaktadır. Duvarlardaki nemi kurutmak kolay bir iÅŸ deÄŸildir.

Bunun için uzun vadeli çözüm sunan firmalar bulunurken firmamız son teknoloji nem kurutma cihazları kullanarak garantili ve kısa süreli çözümler sunmaktadır.

Nem alma makineleri ve cihazları farklı kategoriler altında incelenebilmektedir. Bu kategorilerden bahsetmek istiyoruz.

Ä°lk kategorideki ev tipi nem ve rutubet alma cihazıdır. Bu cihaz hem ebat a hem de kullanılabilirlik kolaylığı açısından evde ev halının kolaylıkla kullanılması için tasarlanarak üretilmiÅŸtir.

Ev tipi nem alma cihazları taşınabilir ve elektrik ile çalışma özellikleri taşımaktadırlar.

Genelde ev tipi nem kurutma makineleri sadece havadaki nem oranını dengelemek için kullanılmaktadır. Ä°kinci kategoride endüstriyel nem alma cihazları yer almaktadır.

Bu cihazların arasında otel nem alma cihazı ve fabrika nem kurutma cihazlarını gösterebiliriz.

Fabrika, otel, ambar, sera, gemi, yat, plaza ve yüksek binaların nem kurutma iÅŸlemi sadece ortamdaki havayı dengelemek için deÄŸil aynı zamanda duvarların, tavanın ve yer döÅŸemelerinin de nemli alanlarının kurutulmasında tercih edilmektedir.

Otel nem kurutma konusunda yardım ve bilgi almak için firmamız ile iletiÅŸime geçmeniz yeterli olacaktır. Nem alma cihazlarının diÄŸer ili kategorisi de ısıtıcılı nem kurutma cihazları ve yarı endüstriyel alanlardaki nemi alan cihazlar olarak adlandırılmaktadır.

Özellikle inÅŸaatların yapım aÅŸamasında iken hava ÅŸartlarından dolayı yaÄŸmur ve karı emerek nemli kalması oldukça normaldir.

Bu nem kurutulmaz ise zaman içerisinde bina kullanılmaya baÅŸladığında nem rutubet olarak tekrar meydana çıkabilir. Nemin bina üzerindeki zararı sadece rutubet deÄŸildir.

Duvarların güçlü yapısının zaman içerisinde nemden kaynaklanarak bozulması ve dayanıksız hale gelmemesi için nem alma ve kurutma cihazlarından faydalanmalısınız.

Otel nem alma cihazlarını dilerseniz satın alabilir ya da isterseniz kiralayabilirsiniz.

Nem kurutma cihazlarını evinizde y ada iÅŸ yerlerinizde gönül rahatlılığı ile kullanabilirsiniz.

Kullanım kolaylığı sunan nem alma cihazlarını temin etmek ya da cihaz kiralama fiyatları hakkında bilgi edinmek için firmamız ile iletiÅŸime geçebilirsiniz.

#otelnemalma #otellerdenemalma #otelnemalmacihazı #otelnemalmanedengerekli