Kiralık Şap Nem Alma Cihazı

Kiralık şap nem alma cihazı satışı ve kiralaması yapmakta olan firmamız inşaat işlemlerinin içerisinde en hassas işlemlerden biri olan şap nemi kurutma işlemi.

Kiralık Şap Nem Alma Cihazı

Kiralık ÅŸap nem alma cihazı satışı ve kiralaması yapmakta olan firmamız inÅŸaat iÅŸlemlerinin içerisinde en hassas iÅŸlemlerden biri olan ÅŸap nemi kurutma iÅŸlemini kısa süre içerisinde ve saÄŸlıklı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirmektedir.

Åžap nem alma cihazı kolay kullanımı, üstün özellikleri ve hızlı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirebildiÄŸi kurutma iÅŸlemi ile inÅŸaat iÅŸlemlerinize hız kazandırmakta ve teslim tarihlerinizi kısaltmaktadır.

Kiralık ÅŸap nemi alma cihazı daha çok kısa süreli kurutma iÅŸlemlerinde ya da küçük alanları günü birlik kurutma iÅŸlemlerinde tercih edilmektedir.

Firmamız aracılığıyla temin edebileceğini kiralık şap kurutma cihazlarımız adresinize kadar teslim edilmekte ve kullanımı hakkında gerekli bilgiler teslim esnasında verilmektedir.

Åžap kurutma iÅŸlemi ÅŸap uygulaması yapılan zeminin daha berrak, pürüzsüz ve düz olması için gerekli olmaktadır. Ancak tüm bu özellikleri sadece ÅŸap atımı iÅŸlemi yaparak yakalayabilmek mümkün olmamaktadır.

Şap atımı işlemi sonrasında vakit kaybetmeden kurutma işleminin de yapılması şapın istenilen formunu bulmasına yardımcı olmaktadır.

Åžap kurutma iÅŸleminin bu denli hızlı yapılmasını saÄŸlayan ÅŸap kurutma cihazı bu hızı sahip olduÄŸu ara vermeden ve hiç durmadan çalışma özelliÄŸine borçludur.

Åžap kurutma cihazları ortamda bulunan ÅŸapı yoÄŸunlaÅŸtırma yöntemi ile ortamdan uzaklaÅŸtırmaktadır. YoÄŸunlaÅŸtırılan nem suya dönüÅŸmekte ve kurutma cihazının deposuna hapsedilmektedir.

Kurutma cihazlarının depoları aynı zamanda sahip oldukları kapasiteyi daha doÄŸru bir ifade ile yok edebilecekleri nem kapasitesini göstermektedir.

Ancak cihazların pek çoÄŸu bu kapasite dolduÄŸunda çalışmayı durdurmakta ve deposunun boÅŸaltılmasının ardından çalışmaya devam etmektedir.

Bu durum güvenlik açısından çok güzel bir uygulama olmakla birlikte iÅŸin istenilen seviyede hızlı ve kontrollü yapılmasını engellemektedir.

Ancak firmamız aracılığı ile temin edebileceÄŸiniz kurutma cihazlarımızda bu tür bir çalışmayı durdurma söz konusu olmamaktadır.

Cihazın deposunun arka kısmında bulunan çıkış noktasına baÄŸlanacak bir tahliye hortumu ile ortamdan alınan nem dışarıya tahliye edilebilmekte böylece cihaz ara vermeden çalışabilmekte ve ekstra kontrol gerektirmemektedir.

Åžap nem alma cihazı kiralama firması olarak müÅŸteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin ÅŸap neminin kurutmak için tarafımızdan satın aldığınız ya da kiraladığınız cihazları sadece adresinize kadar getirmekle kalmıyor gerektiÄŸinde cihazın konumlandırılması konusunda yardımcı oluyoruz.

Cihazın konumlandırılması ÅŸap kurutma iÅŸlemi için aslında son derece önemli bir konudur. Åžapın saÄŸlıklı bir ÅŸekilde kurutulabilmesi için cihazın ÅŸap atılmış alanın tamamını görebileceÄŸi ve tamamına sıcak hava üfleyebileceÄŸi bir alana konumlandırılması gerekmektedir.

EÄŸer bu konumlandırılma iÅŸleminin yapılması alanın büyüklüÄŸü sebebiyle yapılamıyorsa alan eÅŸit bir ÅŸekilde parçalara bölünmeli ve bu parçalar eÅŸit sıcaklıkta, eÅŸit uzaklıkta ve eÅŸit sürede kurutulmalıdır.

Buradaki eÅŸitlik ilkesine mutlak suretle riayet edilmelidir. Çünkü bölünen eÅŸit parçalardan bazıları çok bazıları az kurutulursa az kurutulan alanda kalan nem çok kurutulan alanlara hızlı bir ÅŸekilde yayılabilmekte ve alanın tamamında yapılmış olan kurutma iÅŸlemi çoÄŸu zaman boÅŸa gidebilmektedir.

Kiralık ÅŸap nem alma cihazı normal ÅŸebeke enerjisi olan 220V ile çalışabilmektedir. Cihazın güçlü motoru ve geniÅŸ menfezleri harcanan elektrik enerjisini hızlı bir ÅŸekilde ısı enerjisine dönüÅŸtürebilmektedir.

Ayrıca kullanılan elektrik enerjisinin tamamı ısı enerjisine dönüÅŸtürüldüÄŸünden elektrik kullanımında son derece ekonomik bir cihazdır.

Kurutma cihazlarının kendi kendisine ara vermeden çalışabilmesi cihazın kontrolüne gerek bırakmadığı için ekstra iÅŸ gücü maliyetlerine de katlanmanızı engellemektedir.

Ayrıca kurutma iÅŸleminin bu ÅŸekilde yapılması ilerleyen dönemlerde binanın zemin ve tavan kısımlarında nemlenme ve rutubetlenme olaylarının da görülmemesini saÄŸlayacaktır.

Kiralık ÅŸap nem alma cihazı arıyorum sorusunu çevrenize sormanıza artık gerek kalmadı. Firmamızı arayarak adres bilgilerinizi bizimle paylaÅŸarak aradığınız kurutma cihazının ayağınıza kadar gelmesini saÄŸlayabilirsiniz.

Firmamız sadece şap kurutma cihazı satış ve kiralaması değil aynı zamanda kurutma cihazlarının bakım ve servis hizmetlerini de vermektedir.

Åžap kurutma iÅŸlemlerinizin hızlı, saÄŸlıklı yapılabilmesi ve bir an önce ÅŸapın üzerine uygulanması gereken malzemelerin uygulanmaya baÅŸlanabilmesi için kısacası ÅŸapınızın bir an önce kuruyabilmesi için hizmet vermekte olan firmamız ÅŸap kurutma iÅŸleminin her ayağında siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin en büyük destekçisi olmaktadır.

Kiralık ÅŸap nem alma cihazı temini için firmamız ile irtibata geçtiÄŸiniz adres bilgileriniz haricinde ÅŸap kurutma iÅŸleminizi yapılacağı alanın tahmini büyüklüÄŸünü de bizimle paylaÅŸmanız doÄŸru kapasiteye sahip olan cihazın adresinize kadar getirilmesini saÄŸlayacaktır.

#kiralıkşapnemalmacihazı #şapnemalmacihazı #şapnemalma