Lütfen Bekleyin... Sayfa Yükleniyor

Crn Nem Alma Kurutma

Beton Nem Alma Cihazı
Beton Nem Alma Cihazı

Beton Nem Alma Cihazı

Beton nem alma cihazı Alman teknolojisi ile üretilmiş bir makine olup, yüksek derecede ısı üflemesi ile beton üzerinde bulunan nemi ve rutubeti çok kısa bir süre içerisinde ortamdan uzaklaştırmaktadır.

Beton nem alma kurutma cihazı ile yapılan kurutma işlemleri sonrasında beton üzerine uygulanacak olan diğer uygulamalar işlevlerini daha sağlıklı bir şekilde yerine getirebilecek ve bina uzun yıllar boyu ayakta kalabilecek bir yapıya sahip olacaktır.

Beton nem alma cihazı kiralama hizmeti vermekte olan firmamız aracılığı ile beton kurutma işlemlerinizde güvenle trotec cihazını kullanabilirsiniz.

Kiralama için bizimle irtibata geçtiğiniz de kurutma yapılacak alanın metraj olarak büyüklüğü konusunda bize vereceğiniz bilgiler ışığında uygun kurutma kapasitesine sahip olan kurutma cihazı ile adresinize kadar cihaz teslimi gerçekleştirilmektedir.

Cihaz teslimi sırasında cihazın kullanımı ile ilgili önemli bilgiler ve püf noktaları teknik personellerimiz tarafından siz değerli müşterilerimize verilmekte olup, cihazın kullanımı sırasında gerekebilecek tüm aparatları da teslim edilmekte ve cihaz çalışır bir şekilde kullanıma hazır bırakılmaktadır.

Kurutma cihazları yüksek üfleme güçlerinin yanı sıra kendilerine entegre bir halde olan depoları sayesinde ara vermeden çalışabilmekte ve yoğunlaştırarak ortamdan uzaklaştırdıkları nemi suya çevirerek kendi depolarında hapsetmektedirler.

Kurutucu cihazlarının deposu dolduğunda kendilerini güvenlik gerekçesiyle durdurmakta ve depoları boşalana denk bir daha çalışmamaktadırlar.

Bu durumun önüne geçebilmek ve cihazın devamlı olarak çalışarak kısa süre içerisinde betonu kurutması istenmekteyse cihazın kendisine entegre edilmiş olan deposuna bir tahliye hortumu bağlanarak bu sorun çözüme kavuşturulabilmektedir.

Bu tahliye hortumu sayesinde depo içerisinde su birikmemekte su tahliye hortumu aracılığı ile dışarıya atılmakta ve cihaz ara vermeden çalışabilmektedir.

Nem alıcı cihazları ara vermeden yaptıkları çalışmalarda en küçük bir performans düşüşü yaşamamaktadır.

Bunun sebebi ise döner kompresörlü olan güçlü bir motora sahip olmasıdır.

Cihaz aynı zamanda uzun süreli çalışmalarda ısınmamakta ve son derece güvenli bir şekilde kontrole gerek kalmadan beton kurutma işlemini gerçekleştirmektedir.

Beton nem alma cihazı inşaat alanlarının dışında inşaatı tamamlanmış olan binalarda, tadilat çalışması yapılan binalarda ve yenileme çalışması yapılan binalarda da kullanılmakta ve çok başarılı sonuçlar alınmaktadır.

İnşaat alanlarında atılan beton ilk olarak çatlamaması için bolca sulanır beton suya doyduğunda çatlama kırılma olmaz beton bu şekilde sağlamlığı artar.

Peki sonrasın da ne olacak beton yediği sudan dolayı hemen kurutma işlemi yapılmadığında beton içinde kalan su nem oluşumuna daha sonra rutubet ve küfe dönüşecek.

Normal olarak beton kurutulduğunda sadece beton yüzeydeki ıslaklık gidecek fakat beton içinde kalan ıslaklık gitmeyecektir.

İşte bu durumda devreye beton nem alma cihazı girmeli ve doğru olan kurutma yöntemi uygulanmalı bu işlem sonrası beton hem dıştan hem içten kurutulup kemik bir yapıya gelmelidir.

Firmamızı arayarak gerekli olan tüm bilgiyi kiralık olan cihaz fiyatlarını alabilir isterseniz yerinizde hem ücretsiz keşif hem de daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

#betonnemalmacihazı #nemalmacihazı #nemalma #betonnemalmakurutma