Lütfen Bekleyin... Sayfa Yükleniyor

Crn Nem Alma Kurutma

İzmir Şap Kurutma Hizmeti
İzmir Şap Kurutma Hizmeti

İzmir Şap Kurutma Hizmeti

İzmir şap kurutma hizmeti alan İzmir inşaat firmaları doğru bir karar vermiş olup inşaat sürecin hızlanmasını şap kurutma işlemi için artık şap kurutma cihazı kullanmaya başladılar.

Özelikle çarpık kentleşmenin en çok görüldüğü illerden olduğu için İzmir’de pek çok inşaat firması yeni binalar yapmakta ve bu binaların şap kurutma işlemlerinin pek çoğunu firmamız yapmaktadır.

Yeni yapılan her binanın zeminine mutlak suretle uygulanması gereken şap uygulaması eğer uygulanmadığı takdirde zeminde düz bir ortam olmayacaktır.

Bu durumda beton zeminin üzerine hiçbir şekilde uygulama yapılmasına imkân vermeyecektir.

Ancak zemin üzerine şap uygulamasının yapılması tek başına yeterli olmamakta aynı zamanda bu uygulama haricinde şap kurutma işleminin de sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İzmir şap nem kurutma hizmeti vermekte olan firmamız ile irtibata geçtiğinizde firmamıza adres bilgilerinizi ve şap nemi kurutulacak olan alanın metrekare bilgilerini ilettiğinizde alanın kurutmasını sağlayacak kapasitede bir cihaz ile adresinize kadar cihaz teslimi gerçekleştirilecektir.

Cihaz teslimi sırasında cihazın kullanımı hakkında kısa bilgiler verilmekte ve cihazın çalışma sırasında gerekli olabilecek tüm aparatları uzman personellerimiz tarafından tarafınıza iletilmekte olup, cihaz çalışır bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir.

İzmir şap kurutma hizmeti vermekte olan firmaların içerisinde müşteri memnuniyeti ve şap kurutma hizmetini tamamlama amaçlı yapmış olduğumuz çalışmalar çok göz doldurmaktadır.

Kurutma cihazlarımızın ve uzman personellerimizin şap kurutma işleminde gösterdikleri başarılar ile kısa sürede zirvedeki yerini almış durumdayız.

Firmamız aracılığı ile şap kurutma işlemini gerçekleştirdiğinizde ilerleyen zamanlarda beton zeminde nemlenme ve rutubetlenme sorunları tamamen bitecektir.

Nem, Rutubet, Küf ile karşılaşma ihtimaliniz kalmamakla birlikte zemin üzerine uygulanacak olan diğer materyallerinde rahatlıkla uygulamasına imkân sağlamış olacaksınız.

Bazı müteahhitler İzmir bölgesi yapısı itibari sıcak bir iklime sahip olmasıyla beraber cihaz kullanmadan bu tür kurutma işlemlerini doğal güneş ve ortam ısısı ile yapmaktadır.

Bu doğal kuruma yöntemi kesinlikle doğru olmayıp yanlış bir uygulama sürecini yaşamış olacaktır.

Bunun sebebi ise şöyle olmakta;

Eğer kurutma cihazı kullanılmadığında şap veya beton içi kısımları kurumayacak sadece üst kısımlar kuruma yapacak buda ilerleyen zamanda nem ve küf oluşuma sebep verecektir.

İlerleyen zaman içerisinde şap ya da beton çatlamalara başlayacak ve üstüne yapılan uygulamaların kabarmasına, dökülmesine zemin hazırlamış olacaktır.

Doğru yöntem olan kurutma cihazı kullanımı ile uygulanacak alan tamamen kurutulmalı ve daha sonrası yukarıda belirtilen sorunların önüne geçilmiş olacak ve inşaat yapım süreciniz hızlanmış olacaktır.

Güzel İzmir ilimiz ve ilçelerinde her türlü inşaat veya ev, ofis, bina, hastane, müze, garaj, otopark gibi her alan için şap kurutma uygulamalarını yapmaktayız.   

İzmir şap kurutma hizmeti almak için firmamız ile bağlantıya geçtiğiniz andan itibaren mümkün olan en kısa süre içerisinde şap kurutma hizmetiniz tamamlanacak ve sizde inşaatlarınızda farklı işlemlere daha hızlı ve daha sağlıklı bir şekilde geçiş yaparak tamamlayabileceksiniz.

Ayriyetten firmamız aracılığı ile yerinize ücretsiz olarak vermiş olduğumuz keşif isteği ile doğru cihazı ve ne kadar alan için kullanılacak cihaz miktarı hakkında bilgi sahibi olmuş olacaksınız.

Şu anki ekonomik zorluk şartlar doğrultusunda bile cihaz kiralama fiyatlarımız gayet makul olmakla beraber cihaz satın almadan kolayca kurutma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.

#izmirşapkurutmahizmeti #şapkurutmahizmeti #şapkurutma #şapnemkurutma #şapnemkurutmahizmeti