Isımak Isıtıcı İle Beton Kurutma

Isımak ısıtıcı ile beton kurutma işlemi kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte ve nem, rutubet ve küf gibi unsurların tekrar meydana gelmesi engellemektedir.

Isımak Isıtıcı İle Beton Kurutma

Isımak ısıtıcı ile beton kurutma iÅŸlemi kısa süre içerisinde gerçekleÅŸtirilmekte ve nem, rutubet ve küf gibi unsurların tekrar meydana gelmesi engellemektedir.

Kurutma cihazı ile beton kurutma teknolojinin bize armaÄŸanı olan bu cihaz ile çok kolay, etkili ve bir o kadar da hızlı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸmekte ve yapılan iÅŸin sonucunda hem nakdi hem de vakti kazanımlar elde edilmektedir.

Isımak ısıtıcı ile beton kurutma iÅŸlemi diÄŸer yöntemlerde olduÄŸu günler, haftalar, aylar sürmemekte beton büyüklüÄŸüne göre deÄŸiÅŸen zamanlarda kurutma iÅŸlemi gerçekleÅŸtirilmektedir.

Eski yöntemler ile 6 ay gibi süreleri bulan beton kurutma iÅŸlemi kurutma cihazı sayesinde kısa bir süre içerisinde gerçekleÅŸir.

Cihaz ile nem alma Kurutma iÅŸlemi uygulandığında beton gibi yapılarda nemlenme, rutubetlenme gibi olaylar ile karşılaÅŸma ihtimali çok aza inmektedir.

Teknoloji bu kadar geliÅŸmemiÅŸken yıllar önce ısınmak için kullanılan elektrikli ısıtıcılar ya da büyük fanlar yardımıyla beton kurutma iÅŸlemi gerçekleÅŸtirilirdi.

Uygulanan bu iÅŸlem sürecinde ve sonrasında pek çok sorun ile karşılaşılmakta ve bu durumda inÅŸaatın sürekliliÄŸini ve devamlılığını direk olarak etkilemekteydi.

Ä°nÅŸaatlar özellikle yaz aylarında yapılmaya baÅŸlanır ve kış aylarına gelecek ÅŸekilde binalar kullanıma hazır hale gelecek ÅŸekilde ayarlanırdı.

Isımak Beton kurutma cihazı ile inÅŸaatlar artık sadece yaz aylarında deÄŸil, kış aylarında da yapılmakta ve kurutma iÅŸlemi saÄŸlıklı bir ÅŸekilde trotec kurutma cihazı ile gerçekleÅŸtirilebilmektedir.

Isımak Kurutma cihazı sadece inÅŸaat halinde olan betonarme yapılarda deÄŸil, aynı zamanda inÅŸaatı tamamlanmış olan binalarda oluÅŸan nemlenme ve rutubetlenme sorunlarına da çözüm bulmaktadır.

Özellikle beton yapılarda çoÄŸunlukla karşılaÅŸtığımız nem gibi sorun ve ileri boyutlu olan rutubetlenme sorunları fark edildiÄŸi anda acil olarak önlem alınması gereken durumlardır.

EÄŸer bu önlem alınmakta gecikilirse beton yapı zarar görecek ve istenmeyen olaylar ile karşı karşıya kalınacaktır.

Bir yapının nem ve rutubetlenme olasılığı devamlı oluşur. Bu nedenle nem alma uygulama yapıldığı anda bile nem oluşması devam ediyor olabilir.

Bundan dolayı nemlenmenin sebepleri iyice araÅŸtırılmalı ve çözüm bulunduktan sonra ısımak ısıtıcı ile beton kurutma cihazından destek alınmalıdır.

Aksi takdirde ortamda bulunan nem yoÄŸunlaÅŸacak ancak belirli bir süre sonra nem tekrar aynı alanda toplanarak sanki hiçbir ÅŸey yapılmamış izlenimi verecektir.

Evet ilk olarak nem sorunu başlatan duruma son verip daha sonrası nem kurutma işlemi cihaz yardımı ile sonlandırılacak.

Firmamızı aradığınızda detaylı bilgi alabilir üstün teknoloji olan ısımak kurutma cihazlarını uygun fiyatlar ile kiralayabilirsiniz.

#ısımakısıtıcıilebetonkurutma #ısıtıcıilebetonkurutma #betonkurutma