Oda Nem Kurutma

Oda nem kurutma ihtiyacı, bazı evlerde, özellikle bahçeli ve Kuzey cepheye bakan konutlarda, aşırı nem sorunu oluşur oda nemi alma kurutma mutlaka yapılmalıdır.

Oda Nem Kurutma

Oda nem kurutma ihtiyacı, bazı evlerde, özellikle bahçeli ve Kuzey cepheye bakan konutlarda, aşırı nem sorunu oluÅŸtuÄŸundan dolayı bir gereklilik haline gelmiÅŸtir.

Odadaki küflü nemi ve kirli hava, yaÅŸamımızı olumsuz etkiler, evdeki eÅŸyalar, evin içindeki parkeler, tavanlar, rutubetten dolayı kullanılamaz hale gelebilir.

Bu tarz durumların oluÅŸmasına engel olabilmek için birtakım önlemler alınması gereklidir.

Bu sorunun önlenmesi için, ya bu hizmeti vermekte olan iÅŸin uzmanlarından destek almak ya da piyasada bulunan nem alma cihazlarından herhangi bir tanesini almanızı önerebiliriz.

Bu önlemler alınmadığı takdirde, kendi saÄŸlığınız ve ailenizin saÄŸlığı hakkında endiÅŸelenmeye baÅŸlayabilirsiniz.

Oda nemi kurutma için evimize bir tane nem alma cihazlarından almamız gerektiÄŸini belirtmiÅŸtik.

Bu cihazlar,  evin içerisindeki küflü ve nemli havayı tamamen deÄŸiÅŸtirerek daha temiz bir hava solunumunu sizlere saÄŸlar. Evinizin içindeki küf ve rutubeti yok eder.

Ayrıca oda içinde oluÅŸan fazla nemi suya çevirerek, içinde bulunan tanka biriktirmektedir.

Bu ÅŸekilde oda nem alma kurutma problemi yaÅŸayan tüm kiÅŸiler bu tarz cihazlardan alıp evlerinde rahatlıkla kullanabilirler.

Bu cihazların temizleme iÅŸlemlerini de kolaylıkla halledebilirsiniz. Arka kısmındaki filtreyi çıkartarak, elektrik süpürgenizle biriken tozları çekebilirsiniz.

Size rutubetsiz ve temiz hava saÄŸlayan bu cihazların evinizde bulunması, saÄŸlıklı bir ortam konusunda çok ama çok önem arz etmektedir.

Çünkü oda nemi alma kurutma sorunu olan, rutubetli bir ortamda yaÅŸamak, tamamen saÄŸlıksız bir durum olmakla beraber, siz de ve ailenizde, birtakım romatizmalı hastalıkların oluÅŸmasına zemin hazırlamaktadır.

Evdeki nem ve rutubeti yok etmenin bir diÄŸer yolu da, bina yapımı sırasında kullanılan malzemenin, rutubet önleyici malzemelerden yapılması gerektiÄŸidir.

Binanın projesini yapan ve kullanılacak malzemenin cinsini belirleyen gerekli kiÅŸilerin bu konuda özenli davranması gerekmektedir.

Kullanılacak nemi önleyecek türde her malzeme, binanın kullanılma ömrünün uzamasına ve o binada yaÅŸayacak olan kiÅŸilerin saÄŸlığına önemli ölçüde fayda saÄŸlayacaktır.

Bunun için kesin çözüm, kuruduvar negatif pozitif su basıncına dayanıklı çimento esaslı malzemelerin kullanılmasıdır.

Islak oda nem kurutma iÅŸleminin gerekliliÄŸini ÅŸu ÅŸekilde de açıklamak gerekirse; günlük hayatta zaten normal ÅŸartlarda olan bir evde bile, yeterince nemli bir ortam yaratıyoruz.

Eviniz nem oluÅŸturan bir mekân deÄŸilse bile, çamaşır yıkamak, duÅŸ almak, yemek piÅŸirmek ve ütü yapmak gibi yaÅŸamımızı idame ettirme sürecinde gerekli olan iÅŸlemler, aşırı nem oluÅŸmasına neden olmaktadır.

Durum böyle olunca oda nem kurutma iÅŸlemi, yoÄŸunlaÅŸmayı engellemek adına zorunlu bir hale gelmektedir.

Sizde bir oda nem kurutma cihazı ihtiyaç duyduÄŸunuzda satın almadan günlük olarak firmamızdan uygun fiyatlar seçeneÄŸi ile kiralayabilirsiniz.

Ayrıca firmamızdan ücretsiz keÅŸif isteÄŸiyle hangi cihaz ihtiyacınızın olduÄŸu ortaya çıkacak ve sizin için en doÄŸru cihazı temin etmiÅŸ olacağız.

Oda nem kurutma cihazı kiralamadan önce mutlaka firmamızdan bilgi alabilirsiniz.

#odanemkurutma #odanemikurutma #odanemalmakurutma

ODA NEM KURUTMA