MaÄŸaza Nem Alma

Mağaza nem alma uygulamasında ihtiyaç duyulan nem alma cihazı kullanımı için mutlaka firmamızı aramanızı ve gerekli olan keşif sonucu doğru cihazı size sunarız.

MaÄŸaza Nem Alma

MaÄŸaza nem alma uygulamasında ihtiyaç duyulan nem alma cihazı kullanımı için mutlaka firmamızı aramanızı ve gerekli olan keÅŸif sonucu doÄŸru cihazı size tavsiye edeceÄŸiz.

Bazı sektörler için nem ve rutubet büyük hasarlara ve maddi kayıplara sebep olabilmektedir.

MaÄŸaza nem alma konusunda sıkıntılarınızı çözmek için firmamız ile iletiÅŸime geçebilirsiniz.

MaÄŸazalar da nemden en çok etkilenerek sıkıntı yaÅŸayan sektörlerin başında gelmektedir.

YoÄŸun nemden dolayı giyim ve konfeksiyon sektörlerinde üretilen ürünler kolayca hasar görmektedir. MaÄŸazalarda rastlanan nemin belirli sebepleri arasında maÄŸazanın bina yapısını gösterebiliriz.

Binalarda yapım aÅŸamasında yapılması gereken ısı yalıtımı olmadığından dolayı dışarıdaki ve içerideki ısı farkı meydana gelerek nem oluÅŸumu hızlanmaktadır.

MaÄŸazanızda herhangi bir su sızıntısı olmadığı halde nem oluÅŸumu gözlemliyorsanız bunun sebebi yalıtım ile ilgili bir sorun olabilir.

Havadaki nem özellikle solunum yolarındaki rahatsızlıkları tetikleyerek insan saÄŸlığı açısından da büyük bir tehlike meydana getirmektedir.

Özellikle giyim üzerine satış yapan bir maÄŸazada aşırı nem zaman içerisinde maÄŸaza içerisinde bulunan ürünlerin yapısının bozulmasına sebep olacaktır.

Nemden dolayı hızla çoÄŸalan bakteriler kıyafet ürünlerine yerleÅŸerek böceklenme ya da küflenme ya da ağır kokular oluÅŸturabilir.

Bu gibi sorunlar ile uÄŸraÅŸmak yerine nem sorununuzu kısa zamanlı ve kesin çözümler üreten maÄŸaza nem alma cihazı sayesinde çözebilirsiniz.

GeliÅŸen teknoloji ile birlikte nem ve rutubet konusunda da yenilikler görülmektedir.

Özellikle nem bazen önemli sorunlar meydana getirebilmektedir. Bu sorunları son teknoloji nem alma ve kurutma cihazları ile giderebilirsiniz.

Hemen her sektör için ayrı olarak tasarlanan ve kısa vadede gözle görülür sonuçlar sunan nem alma cihazlarını maÄŸaza nem alma firması olarak firmamız bünyesinden temin edebilirsiniz.

Nem alma cihazı seçmeden önce cihazı kullanacağınız alanda bir nem ölçümü yaptırmalı ve nemin oluÅŸum kaynağını belirlenmelidir.

Mağazalarda dışarıdan gelecek sel ya da su baskınları da nem sorunu meydana getirebilir.

Sel ya da su baskınları sonrasında iyi bir kurutma iÅŸlemi yapılmadığı takdirde maÄŸaza duvarlarına ya da yer döÅŸemelerine sızan sular zaman içerisinde nem oluÅŸumunu tetikleyecektir.

MaÄŸaza nem alma cihazları inÅŸaat düzenlemeleri gibi yapılacak olan deÄŸiÅŸikliklere göre daha hızlı ve daha ekonomik çözümler sunmaktadır.

Bunun için nem oluÅŸumu olduÄŸunda binada bir yenilik yapmak yerine duvar içlerindeki nem oluÅŸumunu bile kısa sürede kurutacak nem kurutma cihazlarını kullanmayı tercih etmelisiniz.

Nem alma cihazı seçerken bu cihazları hakkında alanında profesyonel olan kiÅŸi ya da kiÅŸilerden yardım almanızın sizlere faydası olacaktır.

Kullanacağınız alanın boyutundan hangi sektör için kullanacağınız da nem alma cihazı seçerken büyük önem taşımaktadır.

MaÄŸaza nem alma ve kurutma için nem alma cihazı seçilecekse maÄŸazanın alanı ve nem oranı oldukça önemlidir. Uygun cihazlar ile maÄŸaza nem kurutma iÅŸlemi yapılmadığı takdirde nem sorunu ortadan kalkmayacaktır.

Nem sebebi ile ortamda meydana gelecek olan bakteriler zaman içerisinde kelebek ya da böcek gibi ürünlere zarar veren canlıları meydana getirecektir.

MaÄŸaza gibi tekstil ürünlerinin arasında yaÅŸamayı seven ve onarla zarar veren canlıların üremesini de kolaylaÅŸtıran nemin önlenmesi için eski yöntemler pek iÅŸe yaramayacaktır.

Nemi engellemek için genelde havalandırma yapılırken bazı durumlarda havalandırma ortamdaki nem seviyesini siz farkında olmasanız da artırabilir. YoÄŸun ve aşırı nem ilerleyen seviyesi sonunda rutubet oluÅŸumunu meydana getirecektir.

MaÄŸazalarda ise rutubet beraberinde küf oluÅŸumunu desteleyecektir. Küflenme ya da rutubet kokusu yerleÅŸen bir maÄŸazada tekstil ürünlerini uzun süre muhafaza edemezsiniz.

Aksine rutubet ve nem kokusundan dolayı ürünlerin üzerine sinecek olan kokunun da temizlenmesi için buharlı ya da vakumlu nem alma cihazlarının kullanılması gerekmektedir.

Mağaza nem alma hizmetini son teknoloji cihazlar yardımı ile ve alanlında uzman ekip arkadaşlarımız ile sizlere sunmaktayız.

#mağazanemalma #mağazanemalmacihazı #mağazanemalmafirması #mağazanemkurutma #mağazanemalmakurutma