Beton Kurutma

Beton kurutma yaşam alanı olarak kullanılmakta olan beton yapılarda oluşan ıslaklık nemi daha sonrası küfü, eğer nem giderilmezse daha fazla sorunlara yol açar.

Beton Kurutma

Beton kurutma yaÅŸam alanı olarak kullanılmakta olan betonarme yapılarda oluÅŸan ıslaklık nemi oluÅŸturur daha sonrası küfü, eÄŸer nem giderilmezse daha fazla sorunlara yol açar.

Yalnız burada beton kurutma cihazının tam anlamıyla etkisini gösterebilmesi için nemlenmeye neden olan sorunun giderilmesi gerekmektedir.

Betonarme binalarda nemlenme sorunu genellikle iç etken dediÄŸimiz betonun yapım aÅŸamasında iyi kurutulmaması ve yalıtım malzemesi ile binayı koruyamaması, beton içerisinde olan su borularında meydana gelen çatlaklar ve sonucunda beton üzerine sızan sular olmaktadır.

Bir de dış etken olarak adlandırılan yaÄŸmur, kar ve fırtınadan kaynaklanan beton üzeri nemlenme sebebiyle ortaya çıkmaktadır.

Yaşam alanı olarak kullanılan betonarme binalarda bu sorunların hangisi yaşanıyorsa bunun tespiti yapılmalıdır.

Sorununun giderilmesinin ardından kurutma cihazı kullanılması cihazın etkisini gerçek anlamda göstermesine olanak saÄŸlamakta ve ortamda nem dengesi saÄŸlandıktan sonra tekrarlanma olasılığını düÅŸürmektedir.

Beton kurutma cihazı firmamız aracılığı ile temin edildikten ve sorunun kaynağı çözüme kavuÅŸturulduktan sonra nemlenmiÅŸ olan beton kurutma cihazı aracılığı ile kontrollü ve hızlı bir ÅŸekilde kurutulmalı sonrasında kurutulan alan tamamen kazınarak yeni baÅŸtan beton atma iÅŸlemi uygulanarak tekrar kurutma cihazı ile kurutulduktan sonra yalıtım malzemesi uygulanmalıdır.

Yalıtım malzemesi saÄŸlıklı bir ÅŸekilde kurutulan betona nüfuz etmekte ve betonun bir daha nemlenme sorunu ile karşılaÅŸmasını önlemektedir.

Beton nemi kurutma cihazı sahip olduÄŸu ara vermeden çalışma özelliÄŸi sayesinde çok kısa sürede beton kurutma iÅŸlemini gerçekleÅŸtirerek özellikle inÅŸaat sektörünün göz bebeÄŸi olmuÅŸtur.

Beton kurutma iÅŸlemi inÅŸaatın hızlı ve saÄŸlıklı bir ÅŸekilde ilerlemesi için çok önemli bir iÅŸlem olduÄŸundan dolayı saÄŸlıklı bir kurutma yapmalı.

Hem inÅŸaatın zamanında teslimi için hem de ekstra maliyetlerinin önüne geçtiÄŸi için çok önemli olmaktadır.

Bu sebeple firmamız aracılığı ile temin edebileceÄŸiniz satılık veya kiralık beton kurutma cihazı ile beton kurutma iÅŸlemi yaptığınızda cihazın size maliyeti doÄŸru kurutma yapılmadığında karşılaÅŸabileceÄŸiniz maliyetlerin yanında çok küçük bir miktar kalmakta beton kurutma cihazı sayesinde hem cebiniz hem de prestijiniz kurtulmaktadır.

Özellikle yeni inÅŸaat alanlarında cihaz yardımı ile kurutma yapılması o inÅŸaat iÅŸleyiÅŸ hızını artırarak bir an önce bitmesini de saÄŸlayacaktır.

Menfaatiniz için mutlaka bizi arayın diÄŸer firmalardan farkımızı göreceksiniz.

Bünyemizdeki kiralık olan nem alma kurutma cihazları sizin ihtiyacınız olan nem, küf ve rutubet gibi sorunları rahatlıkla giderebilecek yapıda profesyonel cihazlardır.

Ä°ster Firmamızı arayarak yerinizde keÅŸif talep ederek daha bilgilendirici olarak sizlere her türlü desteÄŸi sunmuÅŸ olacağız.

#betonkurutma #betonnemkurutma #betonnemikurutma #betonkurutmacihazı