Sıva Kurutma

Sıva Kurutma özellikle inşaat maliyetlerinin daha fazla düşürülebilmesi için kullanılması gereken sistemlerin başında gelmekte olup aynı zamanda tasarruf sağlar

Sıva Kurutma

Sıva Kurutma özellikle inÅŸaat maliyetlerinin daha fazla düÅŸürülebilmesi için kullanılması gereken sistemlerin başında gelmektedir.

Günümüzde inÅŸaat sektörünün kâr marjının düÅŸmesi sebebiyle inÅŸaat yapım sürelerinin kısalması son derece gerekli bir durum halini almıştır.

Bu inÅŸaat yapım sürelerini sıva nem alma cihazlarını kullanarak zamandan tasarruf edebilmeniz mümkün olmaktadır.

İnşaatların yapım aşamasında yukarıda saymış olduğumuz kısımların sağlıklı bir şekilde kurumaması inşaatı yapmakta olan firmanın imajına zarar verebilecektir.

Sıva iÅŸlemleri bir inÅŸaat çalışmasında baya zaman alan bir uygulama eÄŸer zamanında kurutma olmazsa inÅŸaatın teslim tarihi uzatacak olup firma ismi iÅŸi zamanında teslim edemeyen firma olarak belirlenecektir.

Sıva nem kurutma cihaz pazarlamasını yapmakta olan firmamız bu gibi durumlardan kurtulabilmeniz için hizmet vermektedir.

Sıva nem alma kurutma cihazları son derece yüksek teknolojiye sahip olduÄŸu gibi, tahmin edilen süreden çok daha kısa bir zamanda kurutma sorunlarınızı çözüme kavuÅŸturmaktadır.

Gerek yeni yapılmış sıvanızı gerekse de yapımının üzerinden geçmiÅŸ ve iyi kurutulmadığı için nemlenmeye yüz tutmuÅŸ sıvanızı kurutmaya yardımcı olur.

Kurutma cihazlarımız aralıksız çalışabilme özelliÄŸi sayesinde aylarca sürebilecek bir kurutma çalışmasını maksimum 1 ay gibi bir sürede tamamlayabilmektedir.

Nem alma cihazı özellik bakımından her türlü alanda kullanabilecek ÅŸekilde tasarlanmış olup, üstün çalışma performansı sayesinde alanın geniÅŸliÄŸine ve yüksekliÄŸine bakmaksızın her türlü olumsuz hava koÅŸulunda bile çalışabilmekte ve performansından hiçbir ÅŸey kaybetmemektedir.

Sıva nemi kurutma sistemleri kullanım açısından son derece kolay olmakla birlikte bir kere uygulamalı olarak gösterildikten sonra herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Ayrıca taşınabilir olması geniÅŸ yerlerde farklı alanlarda kullanımı açısından büyük bir kolaylık sunmaktadır.

Sıva kurutma ya da sıva üzerinde oluÅŸan nemi kurutmada deÄŸil, dış etkenlere (yaÄŸmur, kar, fırtına, tipi vb.) ya da iç etkenlere (su borularında meydana gelen kaçaklık) baÄŸlı olarak ortaya çıkabilecek nemlenme sorunlarına karşı da kullanılabilmektedir.

Bu tarz durumlar genelde eski binalarda meydana gelmekte ve binaların pek çoÄŸu sırf bu nem almadan dolayı tadilat yapılmakta ya da restorasyon çalışmasına tabi tutulmaktadır.

Böyle bir durum ile karşılaşıldığında cihazı nem olan yere konumlandırılarak ortamda mevcut olan nemi yoÄŸunlaÅŸtırma teknolojisini kullanarak nemi suya dönüÅŸtürmekte ve ortamdan uzaklaÅŸtırmaktadır.

Bu iÅŸlemden sonra sıva tamamen kaldırılmalı ve tekrar uygulandıktan sonra hızlı ama kontrollü bir ÅŸekilde Sıva kurutma aracılığı ile kurutulmalıdır.

Her türlü kurutma iÅŸleminiz için kullanabileceÄŸiniz sıva kurutucu cihazlarını firmamızdan dönemsel çalışmalarınız için kiralayabilir ya da daimî olarak satın alıp farklı projelerinizde kullanabilirsiniz.

Sıva nem kurutma cihazı kiralamak ya da satın almak istediÄŸinizde firmamız ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

Firmamızın teknik personelleri tarafından cihaz adresinize kadar getirilecek ve kullanımı hakkında gerekli bilgilendirmeler tarafınıza yapıldıktan sonra cihaz çalışır bir ÅŸekilde tarafınıza teslim edilecektir.

Firmamız aracılığı ile satın aldığınız ya da kiralamasını yapmış olduÄŸunuz nem cihazı için gerekli olabilecek tüm aparatlar teslim sırasında tarafınıza teslim edilecek ve cihazdan en iyi verimi alabilmeniz için küçük ipuçları tarafınızla paylaşılacaktır.

Sıva kurutma ve nem alma iÅŸlemlerinizde alanın en iyilerinde başı çekmekte ve kısa sürede gayet saÄŸlıklı iÅŸler çıkararak inÅŸaatlarınızı hem vakti hem de nakdi olarak kâra geçirmektedir.

#sıvakurutma #sıvanemkurutma #sıvanemikurutma #sıvakurutmafirması #sıvakurutmahizmeti #sıvakurutmacihazı