Nem Alma Cihazı TTK 800

Nem Alma Cihazı TTK 800 cihazının diğer nem alma cihazlarından farkı daha geniş bir güç kapasitesine sahip olmasıyla beraber bir adım önde olmasıyla çok tutulur

Nem Alma Cihazı TTK 800

Nem Alma Cihazı TTK 800 cihazının diÄŸer nem alma cihazlarından farkı daha geniÅŸ bir güç kapasitesine sahip olmasıyla beraber bir adım önde olmasıyla çok tutulur

Sizler de piyasadaki en düÅŸük fiyata Nem Alıcı TTK 800 cihazını kiralama istiyorsanız firmamızı tercih edebilirsiniz.

TTK 800 nem kurutma cihazını ayrıca rutubet gibi aşırı nemin sebep olduğu olayların giderilmesinde de kullanabilirsiniz.

Bu nem alma cihazının kaliteli ve temiz bir hava sahsı elde etmesindeki en büyük etmenlerden birisi de kaliteli bir kuruta sistemine sahip olmasından dolayıdır. 

Çalışma süresi boyunca herhangi bir kalite düÅŸüklüÄŸü yaÅŸamadan aynı hızda ve verimde kurutma fanları çalışmakta ve sadece ayarladığınız oran doÄŸrultusunda sıcaklık vermektedir.

Böylece kontrol altında tutmanız daha kolay bir hale gelmektedir.

TTK 800 nem alma cihazı genel olarak inÅŸaatlarda kulanım için uygun olarak tasarlanmıştır kendisinde bulunan elektrik baÄŸlantı kablosunun yetersiz gelmesi durumunda ek olarak kullanabileceÄŸini elektrik baÄŸlantı kablosu da bulunmaktadır.

Böylece elektrik güç çıkışı ile arasındaki uzaklık da sorun olmaktan çıkacaktır.

Zorlu çalışma ÅŸartlarına ve ortamlarına göre üretilmiÅŸ olan nem alma cihazı TTK 800 kiralama talebinizi bırakmak için telefon ile bilgilerinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Dış görünümündeki sadelik bir yana aynı zamanda dış yüzeyinin de oldukça kaliteli olmasından dolayı yüksek orana sahip olan nemden de etkilenmeyerek zarar görmemektedir.

Cihazın üzerindeki otomatik göstergeli sayaçlar yardımı ile en son çalıştırdığınız kurutma ayarından ne kadardır cihazı çalıştırdığınıza kadar bütün verileri kolaylıkla görebilirsiniz.

Åžantiye gibi kirli ve zor çalışma ortamlarında bile gövdesi herhangi bir darbeden veya kirden etkilenmeyecek bir yapıya sahiptir.

Güç olarak bir inÅŸaatın nemini alma kapasitesi olmasına raÄŸmen aynı zamanda ebat olarak da hem küçük hem de taşıması oldukça pratiktir.

Nem alma cihazı TTK 800 sayesinde geniÅŸ alanlardaki nemi, rutubeti kurutarak hem eÅŸyalarınızın, ürünlerinizin hem de yapıların nemden dolayı zarar görerek maddi ve manevi hasar açmasını önleyebilirsiniz.

Bu cihaz sınıfının en dolu en profesyonel en güçlüsü olarak bilinir inÅŸaat alanların vazgeçilmez bir nem alıcısıdır.

24 saat çalışabilir kapasitesi kısa sürede nem emiÅŸ gücü ve güçlü kurutma özelliÄŸi ile ön plana çıkan bu cihaz diÄŸer nem alıcılara göre bir adım önde.

Firmamızda bu cihaz mevcut olup uygun kiralama fiyatı ile bütçenizi zorlamadan en kısa sürede nem den bu cihaz ile kurtarabilirsiniz.

Çok paralar ödemenize gerek yok, sadece firmamızı aramanız yeterlidir.

#nemalmacihazıttk800 #nemalmacihazı #nemalma