Nem Alma Cihazı TTK 650

Nem Alma Cihazı TTK 650 kodlu cihazımız kullanım ömrü ve sunmuş olduğu verim ile sınıfının ürün çeşitleri arasında en güçlü nem alma cihazlarından birisidir.

Nem Alma Cihazı TTK 650

Nem Alma Cihazı TTK 650 kodlu cihazımız kullanım ömrü ve sunmuÅŸ olduÄŸu verim ile sınıfının ürün çeÅŸitleri arasında en güçlü nem alma cihazlarından birisidir.

Nem alıcı TTK 650 ile zorlu ÅŸartlarda bile nem alma veya ıslaklık kurutma iÅŸlemlerinizi gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

Bu kadar geniÅŸ bir kurutma kapasitesi ve güçlü bir sisteme sahip olan ttk 650s ayrıca hafifliÄŸi ve taşınabilir özelliÄŸi ile e sizlere ayrı bir kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Kiralama hizmetimiz içerisine dâhil olan ttk 650s nem kurutma cihazını dilediÄŸinizi zaman temin etmeniz mümkündür.

Otomatik olarak ve standart olarak çalışma saatlerini ayarlayabileceÄŸiniz nem alma cihazını sürekli olarak sabit bir ÅŸekilde çalıştırmanız mümkündür.

150 litre ile 170 litre arasında nem alma ve ıslaklık kurutma kapasitesine sahip olan ttk 650s cihazını oldukça geniÅŸ alanlarda kullanabilirsiniz.

Özellikle ÅŸantiyelerde ve inÅŸaat gibi alanlarda zorlu koÅŸullarda ile sorunsuz bir ÅŸekilde kurutma iÅŸlemi yapmak istiyorsanız kesinlikle ttk 650s nem alma cihazını tercih etmelisiniz.

Nem alma cihazı TTK 650 kiralama firması olarak bu ürünü tercih etmenizdeki en önemli olumlu sonuçlardan birisi de %90 a varan nem yoÄŸunluÄŸunu bile kurutma ve dengeleme hizmeti sunmasıdır.

Ayrıca bu yoÄŸunluÄŸu giderme iÅŸlemini de sadece birkaç saat içerisinde yapabilecek kadar güçlü bir kurutma fanı da bulunmaktadır.

Cihazın çalışma sıcaklık dereceleri genel olarak ÅŸantiyeler için uygundur.

Yarı açık alanlarda bile oldukça verimli bir ÅŸekilde kısa süre içerisinde nem sorunundan kurtulurken aynı zamanda havayı da temizleyebileceÄŸinizi de belirtmek isteriz.

5 derece gibi düÅŸük sıcaklıklarda bile çalışabilmekte ve neredeyse rutubete dönüÅŸmüÅŸ olan nemi de kurutabilmektedir.

Åžantiyelerde veya diÄŸer kullanım alanlarında 24 saat çalışma ayarını yapmanız dâhilinde kullanmanız gereken boÅŸaltım hortumunu da sizlere teslim etmekteyiz.

Özellikle ÅŸantiye alanlarının vazgeçilmez bir nem alma kurutma makinesi olmuÅŸtur.

Nem Alma Cihazı TTK 650 kullandığınız süre zarfında bakımının da kolaylığından dolayı sorunsuz bir ÅŸekilde nem alma iÅŸlemlerinizi yapabilirsiniz.

Firmamız aracılığı ile deÄŸiÅŸik kapasite ve çeÅŸit seçenekleri ile nem alma kurutma cihazlarını en uygun günlük fiyatlar ile kiralayabilirsiniz.

#nemalmacihazıttk650 #nemalmacihazı #nemalma #ttk650