Bina Åžap Kurutma

Bina şap kurutma işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan birisi kurutma cihazının şap kurutma işlemi yapılacak alana doğru bir şekilde konumlan

Bina Åžap Kurutma

Bina ÅŸap kurutma iÅŸlemi sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan birisi kurutma cihazının ÅŸap kurutma iÅŸlemi yapılacak alana doÄŸru bir ÅŸekilde konumlandırılması olmalıdır.

DoÄŸru konumlandırma iÅŸleminden kastımız ise, ÅŸap atılan alanın tamamını görebilecek ve alanın tamamını aynı anda eÅŸit mesafeden, eÅŸit sıcaklıkta ve eÅŸit süre zarfında kurutabilecek bir konumlandırmadır.

Bu konumlandırmanın doÄŸru yapılması alanın kısa süre içerisinde saÄŸlıklı ve kontrollü bir ÅŸekilde kurutulmasına olanak saÄŸlayacağı gibi, beton ile ÅŸap arasında kalan alandaki nemi de ortamdan uzaklaÅŸtırmaktadır.

Bina ÅŸap kurutma iÅŸini yaparken eÄŸer ÅŸap atılmış alan çok büyük bir alan ise ve kurutma cihazı konum gereÄŸi tüm alanı görebilecek bir yere konulamıyorsa alan parsellere bölünmeli ve kurutma iÅŸlemi o ÅŸekilde gerçekleÅŸtirilmelidir.

Ancak bu durumda dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta mevcuttur.

Bu nokta, parsellere bölünmüÅŸ olan alanların tamamının eÅŸit bir ÅŸekilde kurutulması gerekmektedir.

Aksi takdirde ilerleyen zamanlarda az kurutulan alanda kalan nem fazla kurutulan alana hızla ilerleyecek ve kısa zamanda tüm alan yeniden nemlenerek sanki hiç kurutma iÅŸlemi yapılmamış görüntüsü verecektir.

Bina şap kurutma uygulaması sırasında cihazın konumlandırılması dışında ortamında son derece tozsuz ve kirsiz olmasına dikkat edilmelidir.

Kurutma cihazları her türlü toz,kir, inÅŸaat ortamı ve kötü hava koÅŸullarına dayanıklı bir ÅŸekilde tasarlanmış olsalar da ÅŸapın saÄŸlıklı bir ÅŸekilde kuruyabilmesi ve üzerine toz, kir ve  benzeri ÅŸeylerin yapışmaması için kurutma uygulamasına baÅŸlanmadan önce ortam tamamen toz ve kirden arındırılmalıdır.

Diğer bir konu ise tahliye hortumu cihazın deposunda nemin birikmesini engellemekte ve dışarıya atılarak deponun hep boş kalmasını sağlamaktadır.

Kurutma cihazları üstün güvenlik ile donatılmış olduÄŸundan dolayı, deposu dolduÄŸu anda çalışmayı durdurmakta ve deposunun boÅŸaltılmasının ardından çalışmaya devam etmektedir.

Ancak bu durumu tahliye hortumu sayesinde çözülmüÅŸ olup, kurutma cihazı performansından hiçbir ÅŸey kaybetmeden saatlerce çalışabilmektedir.

Bina ÅŸap kurutma iÅŸlemi yapacağınız da firmamız ile irtibata geçerseniz, ÅŸap kurutma iÅŸlemini yapacağınız alanınıza uygun cihaz verdiÄŸiniz bilgiler doÄŸrultusunda adresinize kadar getirilecek ve kurutma iÅŸlemi için her türlü destek firmamız tarafından siz deÄŸerli müÅŸterilerimize saÄŸlanacaktır.

Åžap atılması çok önemli bir durum bina daÄŸa saÄŸlıklı olması ve ilerlemesi için mutlaka doÄŸru bir kurutma iÅŸlemi yapılması gerekli.

Bize ulaÅŸarak ÅŸap atılan yeri doÄŸru bir ÅŸekilde kurutulması için size tüm desteÄŸi ve doÄŸru kurutma cihazını satın almadan sadece belli bir ücret karşılığı temin edelim.

#binaşapkurutma #binaşapıkurutma #şapkurutma #şapıkurutma