İnşaat Alanlarında Şap Kurutma

İnşaat alanlarında şap kurutma işlemi birden fazla alanda yapılacağından dolayı şap nem alma kurutma cihazlarının taşınabilir olmasından çokça bahsetmiştik.

İnşaat Alanlarında Şap Kurutma

Ä°nÅŸaat alanlarında ÅŸap kurutma iÅŸlemi birden fazla alanda yapılacağından dolayı ÅŸap kurutma cihazlarının taşınabilir olmasından bahsetmiÅŸtik.

Ancak bu taşıma esnasında şap kurutma cihazları şap atılan alana zarar vermeyecek şekilde tasarlanmış olmalıdır.

Firmamızdan temin edebileceÄŸiniz ÅŸap kurutma cihazlarının tamamı taşınabilir özelliÄŸe sahip olmakla birlikte tekerlekleri kauçuk malzemeden imal edilmiÅŸ olup, taşıma esnasında ÅŸap atılan alana hiçbir ÅŸekilde zarar vermemektedir.

EÄŸer ÅŸap atılan alan normalden geniÅŸ bir alan ise bu alanın kurutulması için alanın tamamı eÅŸit parçalara bölünmelidir.

Bu ÅŸekilde kurutma iÅŸlemi hem daha saÄŸlıklı hem de daha çabuk tamamlanabilir bir hal almaktadır.

Parçalara bölünmüÅŸ olan ÅŸap atılmış alanın her parçası eÅŸit bir mesafeden eÅŸit süre ile eÅŸit sıcaklıkta kurutulmalıdır.

Aksi takdirde bir tarafın ıslak bir tarafın kuru olma hali ortaya çıkmakta ve bu durumda ilerleyen zamanlarda ıslak olan tarafta kalan nemin kuru olan tarafa dağılmasına neden olup, nemlenme sorununun ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Ä°nÅŸaat ÅŸap kurutma iÅŸlemi sırasında önem verilmesi gereken bir baÅŸka husus ise kurutma cihazının yoÄŸunlaÅŸtırıp suya dönüÅŸtürdüÄŸü nemi deposuna hapsetmesi konusudur.

Kurutma cihazlarının deposu bu nem ile dolduÄŸunda çalışmayı otomatik olarak durdurmaktadır.

Eğer herhangi bir kontrol eden kişi cihazın yakınlarında bulunmaz ise tekrar şap atılmış alana gelindiğinde kurutulmamış ve beklemiş bir şap atılmış alan ile karşılaşılabilmekte bu durumda şapın formunu bulmasını engellemektedir.

Bu sebeple özellikle inÅŸaat ÅŸap kurutma iÅŸlemlerinde tahliye hortumu baÄŸlantısı bulunan ÅŸap kurutma cihazlarının tercih edilmesi ÅŸap kurutma iÅŸleminin hızlandırılmasını ve ekstra kontrole gerek duyulmamasını saÄŸlamaktadır.

Firmamız aracılığıyla ile satın alacağınız, kiralayacağınız ÅŸap kurutma cihazlarının tamamında tahliye hortumu kullanma özelliÄŸi bulunmaktadır.

Bu özellik sayesinde kurutma cihazının yoÄŸunlaÅŸtırıldığı nem suya dönüÅŸtürülmekte ve dışarı atılmaktadır.

Nem dışarı atıldığı için deponun içerisinde herhangi bir doluluk söz konusu olmamakta böylece cihaz hem ara vermeden çalışabilmekte hem de ekstra kontrole gerek duymamaktadır.

Ä°nÅŸaat alanlarında ÅŸap kurutma uygulaması doÄŸru ÅŸap kurutma cihazı ile yapıldığında çok kısa bir zaman diliminde istenilen ÅŸekilde tamamlanmaktadır.

Böylelikle ÅŸap atılan zemine uygulanacak olan diÄŸer malzemelerde kısa sürede ve güvenle uygulanabilmektedir.

Ä°nÅŸaat alanlarında ÅŸap kurutma iÅŸlemlerinizin her basamağında yanınızda ve hizmetinizde olmaya hazır olan firmamız ile baÄŸlantıya geçtiÄŸinizde kurutma cihazınız adresinize kadar teslim edilir.

Gerekli olan her türlü personel ve ekipman desteÄŸi firmamız tarafından siz deÄŸerli müÅŸterilerimize hızlı bir ÅŸekilde saÄŸlanmaktadır.

Ä°nÅŸaat yapımı çok önemli olup hız ve zaman acısından adeta bir yarış süreci içerinde olunur buna istinaden bizimle çalışan her firma veya birey iÅŸini hızlandırır zamandan tasarruf saÄŸlarız.

#inşaatalanlarındaşapkurutma #şapkurutma #inşaatşapkurutma #inşaatkurutma