Garaj Åžap Kurutma

Garaj şap kurutma işlemi normal binalarda uygulanan şap kurutma işleminden farksız bir işlemdir. Ayı işlem Otopark şap kurutma ile aynı olup bir farkı yoktur.

Garaj Åžap Kurutma

Garaj ÅŸap kurutma iÅŸlemi normal binalarda uygulanan ÅŸap kurutma iÅŸleminden farksız bir iÅŸlemdir.

Ancak garajlarda zeminin pürüzsüz ve düz olması çok daha önemli olduÄŸundan dolayı ve garaj alanlarında güneÅŸ ışığından yararlanabilmek mümkün olmadığı için ÅŸap kurutma iÅŸlemi iki kat önem kazanmaktadır.

Garaj ÅŸap kurutma sırasında uygulanacak olan yöntem alanı parsellere ayırarak kurutma yöntemi ve kullanılacak olan cihaz ise ÅŸap kurutma cihazı olmalıdır.

Bu yöntem ve cihaz bir araya geldiÄŸinde garajların zeminleri çok daha düz ve pürüzsüz olmakta aynı zamandan ilerleyen dönemlerde nemlenme ve rutubetlenme gibi sorunlar ile karşılaÅŸma ihtimali çok ama çok düÅŸük olmaktadır.

Garaj ÅŸap nem kurutma iÅŸleminin bu denli önemli olmasının nedenlerinin arasında öncelikle garajların genel anlamda güneÅŸ ışığına hasret kalmaları gelmektedir.

GüneÅŸ ışığı ile buluÅŸmayan bir yapı nemlenme ve rutubetlenme sorunları ile sık sık karşılaÅŸabileceÄŸi gibi aynı zamanda bu durumun ileri bir safhası olan küflenme ve buna baÄŸlı olarak koku sorunu ile de karşı karşıya kalmaktadır.

Ä°ÅŸte tüm bu sorunların üstesinden gelebilmek için garajların zeminlerine ÅŸap uygulaması yapılmaktadır.

Åžap uygulaması garajlarda sadece görsel anlamda düzlük, pürüzsüzlük ya da parlaklık versin diye deÄŸil, aynı zamanda nemlenme, rutubetlenme ve küflenme sorunlarının da önüne geçmesi için uygulanmakta olan bir iÅŸlemdir.

Garaj alanlarında uygulanacak ÅŸap kurutma iÅŸlemi sırasında normal binalarda uygulanan kurutma iÅŸleminden çok daha çabuk hareket edilmelidir.

Åžap atma iÅŸleminin tamamlanmasının hemen ardından ÅŸap henüz beton ile buluÅŸmuÅŸken ve betonun derinliklerine inmeden kurutma iÅŸleminin gerçekleÅŸtirilmesi inanılmaz bir zaman kazanımını saÄŸlamaktadır.

Åžap betonun derinliklerine indiÄŸinde ise ortamda zaten güneÅŸ olmadığı için fazla olan nem beton üzerine iyice yoÄŸunlaÅŸmakta ve kurutma iÅŸlemi yapılırken zorlanılmaktadır.

Bu zorlanmadan kasıt ise zaman anlamında bir zorlanma olmaktadır. Normalde çok kısa süre içerisinde tamamlanacak olan kurutma iÅŸlemi eÄŸer ÅŸap atıldıktan sonra beklenirse tahmin edilen süreden de uzun sürebilmektedir.

Özellikle garaj gibi güneÅŸin yüzünü ve sıcaklığını göstermediÄŸi alanlarda ÅŸap kurutma cihazı üstün performansı ve hiç durmadan çalışabilme özelliÄŸi ile adeta kurtarıcı gibi hayatımıza girmiÅŸtir.

Sadece ÅŸap üzerinde mevcut olan nemi deÄŸil, aynı zamanda ortamda bulunan fazla nemi de ortamdan uzaklaÅŸtıran kurutma cihazı her türlü hava ve inÅŸaat koÅŸulunda çalışabilecek ÅŸekilde tasarlanmasıyla da ne kadar dayanıklı bir cihaz olduÄŸunu göstermektedir.

Garaj ÅŸap kurutma iÅŸlemi sırasında kullanılacak olan ÅŸap kurutma cihazının kurutulacak olan garaj zeminin büyüklüÄŸüne göre seçilmesi zaman kaybının önüne geçecektir.

EÄŸer zemin metrajı tahmini olarak bilinmeden cihaz seçimi yapılırsa ve yapılan cihaz seçimi de alanın büyüklüÄŸünü kaldıramaz ise normalde 1 haftada kurutulacak ÅŸap 3 – 4 hafta da ancak kurutulabilmekte bu durumda hem zaman kaybına hem de ÅŸapın formunu bulamamasına neden olmaktadır.

Bu sebeple şap kurutma cihazı temininiz yaparken mutlak suretle kurutulacak olan garaj alanınızın metraj olarak alanını tahmini de olsa bilmenizde yarar bulunmaktadır.

Firmamız aracılığıyla dilerseniz satın alabileceğiniz dilerseniz kiralayabileceğiniz şap kurutma cihazlarımız adresinize kadar getirilmektedir.

Firmamıza kurutma cihazı talebinizi ulaÅŸtırdığınızda alanınızın metraj olarak büyüklüÄŸünü ve adresinizi bizlerle paylaÅŸmanız doÄŸru cihazın en kısa süre içerisinde adresiniz getirilmesini saÄŸlayacak böylece olası vakit kayıplarının da önüne geçilmiÅŸ olacaktır.

Adresinize kadar getirilen ÅŸap kurutma cihazının kullanımı hakkında her türlü bilgi teknik personellerimiz aracılığıyla tarafınıza aktarılacak ve cihaz kullanıma hazır bir ÅŸekilde teslim edilecektir.

Otopark ÅŸap kurutma iÅŸleminde yılların deneyimine sahip olan firmamız ve teknik personellerimizden gerektiÄŸinde garajın kurutulması iÅŸleminde cihazın doÄŸru bir ÅŸekilde konumlandırılması hususunda yardım isteyebilirsiniz.

Garaj ÅŸap betonu kurutma iÅŸlemleriniz sırasında her türlü ekipman ve personel desteÄŸini size saÄŸlamak için hizmetinizde bulunan firmamız ÅŸap kurutma iÅŸlemlerini sadece garajlarda deÄŸil, hastanelerde, kapalı spor salonlarında, alışveriÅŸ merkezlerinde ve her türlü yapıda gerçekleÅŸtirmekte ve çok baÅŸarılı sonuçlar almaktadır.

Garaj ÅŸap kurutma iÅŸlemi son derece hassas bir iÅŸ olmakla birlikte kurutma cihazının ÅŸap atılmış zemine doÄŸru bir ÅŸekilde yerleÅŸtirilmiÅŸ olması da önemli olduÄŸundan dolayı, ÅŸapın gereÄŸinden çok fazla ısıtılması ÅŸapın formunu etkileyeceÄŸinden kurutmanın daha hızlı olacağı düÅŸünülerek kurutma cihazı ÅŸap atılmış alana çok fazla yakın konulmamalıdır.

İstenildiği takdirde şap kurutma cihazının konumlandırılması ve kullanılması hususunda personel temini de firmamız aracılığıyla sağlanabilmektedir.

#garajşapkurutma #otoparkşapkurutma #şapkurutma #şapnemkurutma #şapkurutmacihazı