Bina Şap Nemi Kurutma Cihazı

Bina şap nemi kurutma cihazı şap üzerindeki neme sıcak hava üfleme suretiyle nemi yoğunlaştırmakta ve suya dönüştürerek vakumlama yöntemiyle deposuna hapseder.

Bina Şap Nemi Kurutma Cihazı

Bina ÅŸap nemi kurutma cihazı ÅŸap üzerindeki neme sıcak hava üfleme suretiyle nemi yoÄŸunlaÅŸtırmakta ve suya dönüÅŸtürerek vakumlama yöntemiyle deposuna hapseder.

Daha sonra bu su dışarı aktarılarak suyun tahliyesi yapılmış olur ortamda mevcut olan nemi uzaklaştırmakta bu sayede şapın formunu bulmasını sağlamaktadır.

Bu iÅŸlemi çok kısa bir sürede yapabilmesinin altında yatan neden ise cihazın güçlü motoru ve geniÅŸ menfezleri sayesinde sıcak hava üflemesini ara vermeden yapabilmesidir.

Ara vermeden çalışma esnasında cihazın performansında herhangi bir düÅŸme kesinlikle olmamakta ve cihazın iç ve dış aksamlarında herhangi bir ısınma meydana gelmektedir.

Åžap kurutma cihazı ÅŸap üzerinde bulunan nemi yoÄŸunlaÅŸtırma yöntemiyle ortamdan uzaklaÅŸtırmaktadır.

Bu yöntem ile ortamda bulunan neme sıcak hava üflenerek nem suya dönüÅŸtürülmekte ve bu su vakumlama tekniÄŸi ile cihazın deposuna hapsedilmektedir.

Kurutma cihazlarının sahip oldukları kapasite depolarının iç hacimleri ile ölçülmektedir.

Bu iç hacimler cihazlara göre farklılık göstermekte olup yaptığı uygulama aynı fakat güç farkı olduÄŸundan daha çok nem çekme farkı yaratır.

Åžap Kurutma cihazları belirttiÄŸimiz gibi ara vermeden çalışabilmekte olup herhangi bir cihazda ısınma söz konusu deÄŸildir fakat ara ara cihazı kontrol etmek faydalı olacaktır.

Ancak bu ara vermeden çalışmayı gerçekleÅŸtirebilmek için deponun dolmaması saÄŸlanmalıdır.

Çünkü cihazlar güvenlik önlemi olarak depolarının dolmasının hemen ardından çalışmayı durdurmaktadır.

Ancak firmamızdan satın alabileceğiniz ya da kiralayabileceğiniz cihazlarımızın tamamına bir tahliye hortumu takılabilmektedir.

Bu tahliye hortumu sayesinde suya dönüÅŸtürüldükten sonra depoda biriktirilen nem depoda biriktirilmemekte ve direk dış alana tahliye edilebilmektedir.

Bina ÅŸap nemi kurutma cihazı iÅŸleminin hızlı bir ÅŸekilde tamamlanabilmesi için cihazın ara vermeden çalışması ve ÅŸap atma iÅŸleminin hemen ardından kurutma iÅŸleminin gerçekleÅŸtirilmesi gerekmektedir.

Aksi takdirde ÅŸap üzerindeki nem ÅŸapın derinliklerine hızlı bir ÅŸekilde ilerlemekte ve ÅŸapın kurutulma iÅŸlemi uzun sürer.

Şap atıldığında alt kısımda bulunan betonun da bu nemden etkilenerek rutubetlenmesine neden olabilmektedir.

Bina ÅŸap nemi kurutma cihazı kiralama firması olarak tarafımızdan satın alabileceÄŸiniz ya da kısa süreli ve küçük alanlarda yapacağınız çalışmalarınız için günlük olarak kiralayabileceÄŸiniz ÅŸap kurutma cihazı firmamız tarafından adresinize kadar getirmekteyiz.

Cihaz kullanımı anlatılmakta ve kullanımı sırasında gerekli olacak tüm aparatları ile birlikte cihaz kullanıma hazır bir ÅŸekilde tarafınıza teslim edilmektedir.

Bina ÅŸap nemi kurutma sırasında hızın, kontrolün çok büyük bir önemi vardır.

Bu hız ve kontrolü saÄŸlayabilmek için kullanılması gerekli tek cihaz ÅŸap kurutma cihazı olmalıdır.

Åžap kurutma cihazı dışında uygulanacak hiçbir yöntem ve hiçbir cihaz ÅŸapı hızlı ve kontrollü bir ÅŸekilde kurutamamaktadır.

Firmamızdan üstün teknolojiye sahip bu cihazları uygun fiyatlar ile kolayca kiralayabilirsiniz.

#binaşapnemikurutmacihazı #şapnemikurutmacihazı #şapkurutmacihazı #şapkurutma