Bina Åžap Nemi Kurutma

Bina şap nemi kurutma işlemini gerçekleştiren firmamız inşaat halinde olan binalarınızda yaptığınız şap uygulamalarınızı kısa sürede kurutma hizmeti vermektedir

Bina Åžap Nemi Kurutma

Bina ÅŸap nemi kurutma iÅŸlemini gerçekleÅŸtiren firmamız inÅŸaat halinde olan binalarınızda yaptığınız ÅŸap uygulamalarınızı kısa sürede kurutma hizmeti vermektedir.

Nemli ÅŸap kurutma iÅŸlemi için ÅŸap kurutma cihazından faydalanmak gerekmektedir.

Şap kurutma cihazlarının dışında kullanılan cihazlar şap kurutma işlemini olması gerektiği gibi yapamamakta ve nemi ortamdan uzaklaştıramamaktadır.

Bina ÅŸap nemi kurutma cihazı sahip olduÄŸu üstün özellikler ile ÅŸap uygulaması sonrasında oluÅŸan nemi ortamdan uzaklaÅŸtırmakta ve bu uzaklaÅŸtırma iÅŸlemini çok kısa süre içerisinde gerçekleÅŸtirmektedir.

Ä°nÅŸaat halinde olan binalarda beton atım iÅŸlemi sonrasında atılan betonun çok daha düz, pürüzsüz ve parlak görünmesini saÄŸlayan ÅŸap atma iÅŸlemi sonrasında üzerinde kalan nem ÅŸapın formunu bulmasına engel olmakta ve üzerine herhangi bir materyal uygulanması mümkün olmamaktadır.

Bu sebeple ÅŸap atımı iÅŸlemi tamamlandıktan sonra vakit kaybedilmeden kurutma iÅŸleminin gerçekleÅŸtirilmesi gerekmektedir.

Kurutma işleminin yapılmadığı her an şap niteliğini yitirmekte ve atıldığı betona zarar vererek betonun rutubetlenmesine neden olmaktadır.

Ayrıca ÅŸap kurutma iÅŸleminde ÅŸap kurutma cihazı dışında kullanılacak olan diÄŸer yöntemler ve cihazlar ÅŸapın kurutulmasını saÄŸlamamaktadır.

ÖrneÄŸin; ÅŸap kurutma iÅŸlemi için normalde evlerde kullanılan elektrikli sobalar çokça kullanılmaktadır.

Bu elektrikli sobalar ÅŸapı sadece yüzeysel olarak ve üst kısım kurutması yapmakta olduÄŸundan dolayı, ÅŸapın altında kalan nem kurutulamamakta ve zamanla ÅŸap yüzeyine çıkarak kısa süre içerisinde ÅŸapın tekrar nemlenmesine neden olmaktadır.

Bir baÅŸka bina ÅŸap nemi kurutma yöntemi ise ÅŸapın kendi kendisine kurumasını bekleme yöntemidir.

Bu yöntemde ise genelde ÅŸapın kuruması için güneÅŸ ısısından yararlanılmaktadır.

Ancak bu yöntemde ÅŸap atılan alanın tamamının güneÅŸ görmemesinden dolayı bazı alanlar nemli kalmakta ve bu nemli kalan alanlarda ilerleyen dönemlerde betonun kısa sürede rutubetlenmesine neden olmaktadır.

Yukarıda sıraladığımız tüm yöntemler ve uygulamalar ÅŸapın kurutulmasını saÄŸlamamakta aksine zarar vermektedir.

Bu sebeple bina ÅŸap nemi kurutma iÅŸleminin saÄŸlıklı bir ÅŸekilde yapılabilmesi için mutlak suretle ÅŸap kurutma cihazından faydalanılması gerekmektedir.

Yeni inÅŸaat yapım sürecinde ÅŸap uygulaması hemen hemen her kat için yapılmakta ve bu uygulama bir o kadar önemli çünkü öncesi beton ve sonrası iÅŸler için düzgün atılması ve bir o kadar iyi kurutulması gereklidir.

Özellikle ÅŸap atımı sonrası yapılacak olan parke iÅŸlemi için bu kurutma mutlaka doÄŸru olması gerekir yoksa daha sonra parke kurutma için uÄŸraÅŸmayın.

Firmamız aracılığı ile ister satılık ister kiralık olarak nem alma kurutma cihazlarına uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

DiÄŸer kurutma alakalı tüm sorunlarınıza yer mekân gözetmeksizin yerinizde keÅŸif yaparak hangi cihaz size uygun olacağını ve gerekli tüm bilgilendirmeyi yapmaktayız.

#binaşapnemikurutma #binaşapkurutma #şapkurutma #şapsonrasıparkekurutma